Судак на сковороді – 10 смачних рецептів приготування смаженого судака з покроковими фото

Смажений судак у панірувальних сухарях

Смажений судак у панірувальних сухарях – це смачне та апетитне частування для вашого домашнього обіду чи вечері. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами. Для нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями та докладним описом процесу.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Судак – 1,5 кг.
  • Сухарі панірувальні – 70 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Крок 2. Рибу заздалегідь розморожуємо, промиваємо та розрізаємо на порційні шматочки рівної товщини.

Крок 3. Шматки риби викладаємо в глибоку миску, посипаємо сіллю та спеціями. Перемішуємо і даємо трохи промаринуватися.

Крок 4. Далі шматки риби добре обвалюємо в панірувальних сухарях.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди наші шматки риби в паніровці.

Крок 6. Обсмажуємо рибу до золотистої скоринки з обох боків. Потім частування можна покласти на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Крок 7. Смажений судак у панірувальних сухарях готовий. Подавайте до столу та спробуйте!