Смажений судак у панірувальних сухарях
Смажений судак у панірувальних сухарях – це смачне та апетитне частування для вашого домашнього обіду чи вечері. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами. Для нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями та докладним описом процесу.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Судак – 1,5 кг.
- Сухарі панірувальні – 70 гр.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Рибу заздалегідь розморожуємо, промиваємо та розрізаємо на порційні шматочки рівної товщини.
Крок 3. Шматки риби викладаємо в глибоку миску, посипаємо сіллю та спеціями. Перемішуємо і даємо трохи промаринуватися.
Крок 4. Далі шматки риби добре обвалюємо в панірувальних сухарях.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди наші шматки риби в паніровці.
Крок 6. Обсмажуємо рибу до золотистої скоринки з обох боків. Потім частування можна покласти на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Крок 7. Смажений судак у панірувальних сухарях готовий. Подавайте до столу та спробуйте!