Креветки в паніровці – 6 рецептів з покроковими фото

Креветки в паніровці – це апетитна і ситна закуска для вашого свята чи домашніх посиденьок. Подають такий продукт з різними соусами. Для приготування смачного морепродукта використовуйте кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Креветки, смажені в паніровці на сковороді

Креветки, смажені в паніровці на сковороді, готуються дуже швидко і нескладно. Порадувати себе апетитною закускою може кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки. Готове частування подавайте до столу з вашими улюбленими соусами.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Креветки заморожені 1 пачка
  • Сухарі панірувальні за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні продукти. Креветки можна не розморожувати, але рекомендується відразу купувати очищений морепродукт.
  2. Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів. Перемішуємо їх з сіллю.
  3. Гарненько обвалюємо в такий паніровці очищені креветки.
  4. Вливаємо достатню кількість рослинної олії в сковороду. Добре прогріваємо.
  5. Опускаємо в гарячу олію креветки в паніровці.
  6. Смажимо на сильному вогні до яскравого рум’янцю з усіх боків.
  7. Креветки, смажені в паніровці на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!