Кольрабі – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Кольрабі – різновид капусти. Готувати кольрабі краще всього, коли вона молода і соковита. Її можна смажити, тушкувати, запікати або є сирою. У статті зібрано 10 різноманітних рецептів, за якими ви зможете приготувати смачні страви з кольрабі.

Смачний салат з капусти кольрабі

Кольрабі – соковитий і дуже корисний сорт капусти. За вмістом вітаміну С вона не поступається апельсину. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний салат зі свіжої капусти кольрабі.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Капуста кольрабі 1 шт.
  • Огірок 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Зелень 3 ст. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Щоб смачно приготувати кольрабі, добре капусту помийте і очистіть від шкірки.
  2. кольрабі Наріжте тонкою соломкою.
  3. Морква очистіть, помийте і натріть на тертці.
  4. Огірки помийте і також наріжте соломкою.
  5. Зелень помийте і дрібно порубаєте. Зелень можна взяти будь-яку на свій смак.
  6. Змішайте всі інгредієнти подрібнені в мисці, додайте сіль і рослинне масло, перемішайте і салат готовий.

Приємного апетиту!