Стрілки часнику – 10 рецептів приготування з фото покроково

Стрілки часнику – універсальний продукт для домашнього меню. В середині літа дачники часто стикаються з питанням, що ж робити зі стрілками часнику. Його можна заготовити на зиму, а також використовувати в самих повсякденних стравах. Викидати їх точно не варто. Використовуйте 10 кулінарних ідей для використання інгредієнта на своїй кухні.

Стрілки часнику смажені на сковороді

Оригінальна за смаком і проста в приготуванні ідея для вашого столу – смажені стрілки часнику. Сезонне страву можна подавати в якості перекусу або як гарнір до інших страв.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Часникові стрілки 400 гр.
  • Сіль за смаком
  • Томатна паста 30 гр.
  • Масло рослинне 80 мл

Процес приготування:

  1. Часникові стрілки промиваємо під водою. Зрізаємо кінчики, а залишився продукт ділимо на невеликі відрізки.
  2. Підготовлений інгредієнт відправляємо в розігріту сковороду.
  3. Заливаємо вміст потрібною кількістю рослинного масла.
  4. Слідом додаємо сіль за смаком. Розмішуємо масу.
  5. Викладаємо трохи томатної пасти і готуємо страву близько 10 хвилин на помірному вогні, періодично помішуючи.
  6. Смачне частування зі стрілок часнику готово. Подавайте до столу з хлібом або з м’ясними стравами. Можна пробувати!