Рибний фарш – 10 смачних рецептів приготування страв з покроковими фото

Рибний фарш — це популярний продукт, з якого можна приготувати масу смачних страв і закусок. Рецепти, зібрані в збірці, легко здійснити в домашніх умовах. Страви готуються просто і швидко. Для приготування використовують готовий магазинний фарш або приготований власноруч. Багато страви, приготовані з рибного фаршу, дієтичні і дуже корисні.

Котлети з рибного фаршу на сковороді

Котлети з рибного фаршу на сковороді приготує кожен. Абсолютно ніяких труднощів не виникне, навіть якщо з вас кулінар так собі. Рибні котлети готуються просто, і процес займе менше часу, ніж може здатися з першого погляду. Так що не бійтеся і приступайте. Скуштувавши страву, близькі зрадіють і будуть дуже вдячні.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Борошно 100 гр.
  • Пластівці вівсяні ⅓ склянки
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Фарш лосося 700 гр.
  • Сіль за смаком
  • Приправа для риби за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Заздалегідь розморожений рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла.
  2. У ємність всипте третину склянки вівсяних пластівців.
  3. Додайте рибний фарш. У мене фарш лосося. Але можна використовувати будь-який інший.
  4. Цибуля обшелушите і нарубаєте квадратиком.
  5. Чим більше цибулі, тим соковитіше будуть котлети. Цибулю можна подрібнити іншим способом. Наприклад, пробити блендером в кашку.
  6. Нарізану цибулю відправте до інгредієнтів.
  7. Об’єднайте інгредієнти.
  8. Додайте спеції для риби.
  9. Посоліть і розмішайте.
  10. Борошно насипте в миску.
  11. Візьміть трохи фаршу і обваляйте в борошні.
  12. Сформуйте акуратні заготовки.
  13. Зробіть так з усім фаршем.
  14. Сковорідку розжарте. Розкладіть заготовки, щоб вони не торкалися один одного.
  15. Підрум’яньте з обох сторін.
  16. Апетитні котлети доповніть улюбленої зеленню або овочами, пригощайте улюблених людей і приймайте компліменти. Приємного апетиту!