Свиняча корейка – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Свиняча корейка — це надзвичайно смачне м’ясо, яке готують в духовці, на грилі або сковороді навіть на багатті. Страви виходять фантастично апетитними з неймовірно красивим зовнішнім виглядом. Свиняча корейка, приготовлена різними способами, прикрасить будь-який святковий захід. М’ясо виходить соковитим і ніжним. М’ясоїди точно не пройдуть повз. Готують корейку з кісточкою або без. Однак, з кісточкою, на мою думку, подача виглядає найбільш привабливою. Ви ж вибирайте свій варіант і пригощайте близьких!

Свиняча корейка у фользі в духовці

Свиняча корейка у фользі в духовці готується просто і виходить незвичайно ніжною. Частування готують на кістки або без неї. Ароматне м’ясо, приготоване за цим рецептом, тане в роті. Страва виглядає дуже апетитно і святково. Свиняча корейка прикрасить будь-який урочистий захід і підкорить серце кожного гостя.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свиняча корейка 1.5 кг
  • Часник 8 зуб.
  • Соус соєвий 1 ст. л.
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Мед 1 ст. л.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Масло рослинне 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Імбир ½ ч. л.
  • Перець червоний мелений ⅓ ч. л.
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Свинячу корейку обмийте під краном і витріть серветками.
  2. М’ясо добре посоліть і поперчіть.
  3. Часникові зубчики звільніть від лушпиння. Розділіть на частини. Тонким ножем на м’ясі зробіть глибокі надрізи. Надрізи заповніть часником.
  4. М’ясо загорніть в декілька шарів фольги. Покладіть на деко. Запікайте м’ясо при температурі 160 градусів не менше півтора годин.
  5. За півтори години свинячу корейку розгорніть.
  6. Приготуйте соус. В окремій ємності змішайте соєвий соус, лимонний сік, мед, кетчуп, рафінована олія, сушений імбир і червоний мелений перець. Розколотіть до стану рідкої суміші.
  7. Свинячу корейку щедро промажте приготовленої глазур’ю з усіх боків.
  8. М’ясо покладіть на решітку. Під низ поставте деко, щоб сік стікав і не забруднив духовку.
  9. Запікайте при максимальній температурі 5-10 хвилин.
  10. Золотисте м’ясо вийміть з печі і дайте трохи охолонути. Подавайте порційно. Приємного насолоди!