Качка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої качки з покроковими фото

М’ясо качки відрізняється ніжним і неповторним смаком. Птицю часто готують у рамках святкового меню. Запекти її можна в спеціальному рукаві. Так продукт збереже свій сік і яскравий аромат. Використовуйте відмінну добірку з 10-і покрокових рецептів з докладним описом і фотографіями.

Качка, запечена в рукаві в духовці

Смачна качка з хрусткою скоринкою – зірка будь-якого святкового столу. Приготувати птицю можна в рукаві для запікання. Так м’ясо вийде ще більш ніжним і м’яким. Спробуйте!

Інгредієнти на
6 порц.

  • Качка 1 шт.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • соєвий Соус 50 мл
  • Сік апельсиновий 50 мл
  • Масло рослинне 10 мл
  • Часник 2 зуб.

Процес приготування:

  1. Як смачно запекти качку в рукаві в духовці? Ретельно промиваємо птицю і робимо в ній кілька проколів зубочисткою.
  2. Змішуємо сіль з перцем. Натираємо тушку спеціями.
  3. Поміщаємо продукт в рукав для запікання і готуємо півтори години при температурі 190 градусів.
  4. В цей час приготуємо глазур. Для цього вимішуємо соєвий соус з апельсиновим соком, олією і подрібненими зубчиками часнику.
  5. за півтори години розрізаємо рука для запікання і поливаємо блюдо глазур’ю. Готуємо ще близько 30 хвилин.
  6. Апетитна качка з хрусткою скоринкою готова.