Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – ідеальне рішення для великої компанії. Гарячу закуску нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте кулінарну збірку з покрокових рецептів. Подавайте золотисті і рум’яні крильця зі свіжими овочами або вашими улюбленими соусами!

Як приготувати смачні курячі крильця з хрусткою скоринкою в духовці?

Приготувати смачні курячі крильця з апетитною хрусткою скоринкою легко і просто. Ароматний соус з томатного соку і пряних спецій дозволять добитися ідеально рум’яного верху. А м’ясо залишиться дуже ніжним і м’яким. Пальчики оближеш!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Курячі крильця 1 кг
  • Часник 3 зуб.
  • Томатний сік ½ склянки
  • Винний соус 4 ст. л. червоний
  • Імбир ½ ч. л.
  • Зіра ½ ч. л.
  • Каррі ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як запекти курячі крильця з хрусткою скоринкою в духовці? Крильця промиваємо в холодній воді і обсушуємо з допомогою паперових рушників.
  2. Часник відокремлюємо від лушпиння, беремо 3 зубчики і пропускаємо їх через прес. Якщо такого інструмента немає, просто подрібнюємо їх ножем.
  3. Імбир натираємо на дрібну тертку.
  4. З’єднуємо томатний сік, винний соус, часник і спеції (імбир, зіру, карі, чорний мелений перець). Пробуємо і додаємо сіль за смаком.
  5. Тепер відправляємо в приготований маринад курячі реберця і перемішуємо, щоб шматочки були повністю покриті соусом. Ставимо м’ясо в холодильник просочитися маринадом на 1 годину.
  6. Духову піч розігріваємо до 220 градусів, деко промазуємо рослинним маслом, також можна використовувати пергамент для запікання. Викладаємо курячі крильця і відправляємо запікатися на 25 хв.

Порада: Щоб м’ясо зарум’янилося з усіх боків, перевертаємо його під час запікання. Також можна ще раз промазати маринадом для аромату і золотистої скоринки.

Приємного апетиту!