Курині крильця – 10 смачних рецептів приготування страв з покроковими фото

Курячі крильця – це найапетитніша і хрумка частина птиці, яку можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Така страва підходить як для домашнього, так і для святкового столу. Для приготування крилець рекомендуємо взяти на замітку нашу перевірену кулінарну добірку із десяти смачних рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Курячі крильця в духовці у медово-соєвому соусі

Курячі крильця в духовці в медово-соєвому соусі – це чудовий варіант для вашого ситного обіду або вечері. Така страва виходить неймовірно смачною, соковитою та ароматною. Приготувати його легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Курячі крильця – 500 гр.
  • Соус соєвий – 50 мл.
  • Мед – 2 ст.л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як смачно приготувати курячі крильця? Підготуємо необхідні продукти за списком. З крилець ви можете зрізати кінчики, тому що вони дуже пригорають при запіканні.

У глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус та мед. Добре перемішуємо. На смак можна додати трохи солі.

Сюди ж відправляємо подрібнений часник. Часник можна продавити через спеціальний прес, натерти на дрібній тертці або нарізати ножем.

Промиті крильця заливаємо маринадом, перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин.

Перекладаємо нашу заготовку у форму з пергаментом.

Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.

Курячі крильця в духовці у медово-соєвому соусі готові. Частуйтесь!