Курячі крильця – це найапетитніша і хрумка частина птиці, яку можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Така страва підходить як для домашнього, так і для святкового столу. Для приготування крилець рекомендуємо взяти на замітку нашу перевірену кулінарну добірку із десяти смачних рецептів приготування з покроковими фотографіями.
Курячі крильця в духовці у медово-соєвому соусі
Курячі крильця в духовці в медово-соєвому соусі – це чудовий варіант для вашого ситного обіду або вечері. Така страва виходить неймовірно смачною, соковитою та ароматною. Приготувати його легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Інгредієнти:
на – 4 порції
- Курячі крильця – 500 гр.
- Соус соєвий – 50 мл.
- Мед – 2 ст.л.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як смачно приготувати курячі крильця? Підготуємо необхідні продукти за списком. З крилець ви можете зрізати кінчики, тому що вони дуже пригорають при запіканні.
У глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус та мед. Добре перемішуємо. На смак можна додати трохи солі.
Сюди ж відправляємо подрібнений часник. Часник можна продавити через спеціальний прес, натерти на дрібній тертці або нарізати ножем.
Промиті крильця заливаємо маринадом, перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин.
Перекладаємо нашу заготовку у форму з пергаментом.
Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.
Курячі крильця в духовці у медово-соєвому соусі готові. Частуйтесь!