Кабачки з картоплею в духовці – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Кабачки з картоплею в духовці – це проста і смачна кулінарна ідея для домашнього столу. Таке частування слугуватиме яскравим гарніром або апетитним самостійним обіднім стравою. Є багато ідей, як смачно приготувати овочі в духовці. Кращі варіанти ми зібрали в збірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями.

Кабачки, запечені з картоплею в духовці

Кабачки, запечені з картоплею в духовці – це живильна й універсальна ідея для вашого столу. Ви можете подавати частування в якості гарніру до м’ясних або рибних страв. Для швидкого і нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Кабачок 1 кг
  • Картопля 1 кг
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Олія оливкова 5 ст. л.
  • Оцет білий винний 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Кабачки з картоплею в духовці готуються дуже просто. Промиваємо кабачки нарізаємо кружальцями.
  2. Очищаємо картоплю, промиваємо та нарізаємо кубиками.
  3. Відправляємо кабачки і картоплю в форму для запікання.
  4. Посипаємо овочі спеціями за смаком.
  5. Поливаємо білим виноградним оцтом.
  6. Додаємо сіль за смаком.
  7. Виливаємо оливкову олію.
  8. Перемішуємо вміст у формі для рівномірного розподілу спецій.
  9. Відправляємо частування в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  10. Кабачки, запечені з картоплею в духовці готові!