Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Субпродукти часто присутні на наших столах і не дивно, адже ці продукти дуже смачні і корисні для організму. Вони добре поєднуються з картоплею, різними кашами і макаронами. Існує багато рецептів страв з сердечок індички, ми вибрали 7 найсмачніших.

Сердечка індички, смажені в сметані

Сердечка індички відносяться до низькокалорійним субпродуктів. А сердечка в сметані – ідеальне поєднання, яке знайшло багато прихильників. Ми розповімо, як смачно приготувати тушковані в сметані серденько індички.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Сердечка індички 600 гр.
  • Морква 2 шт.
  • Селера 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вода 2 л
  • Масло вершкове 70 гр.
  • Сметана 150 мл
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець запашний 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля порей 1 шт.

Процес приготування:

  1. Сердечка індички помийте, очистіть від згустків крові і плівочок.
  2. Викладіть сердечка в каструлю, залийте їх водою і доведіть до кипіння. Також додайте у воду цибулину, одну моркву, селеру, лавровий лист і горошини перцю. Варіть все разом 1-1,5 години на середньому вогні.
  3. Другу частину овочів подрібніть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, цибулю порей наріжте кільцями.
  4. Обсмажте овочі на вершковому маслі до м’якості.
  5. Далі викладіть на сковороду сметану і доведіть її вміст до кипіння. Зніміть засмажку з вогню.
  6. Коли овочі трохи охолонуть, перекладіть їх у чашу блендера і пюрируйте до однорідного стану.
  7. Варені сердечка остудіть, наріжте скибочками і обсмажте на вершковому маслі.
  8. Налийте на сковороду сметанний соус, доведіть до кипіння на повільному вогні, додайте сіль за смаком.
  9. Сердечка, тушковані в сметані готові, можна подавати їх до столу з гарніром за Вашим вибором.