Тарталетки з червоною рибою – 8 простих і смачних рецептів з фото

Тарталетки з червоною рибою – неймовірно смачна і яскрава закуска, яка різноманітить ваше святкове меню. Такий продукт точно нікого не залишить байдужим. Також він порадує поживними якостями і привабливим зовнішнім виглядом. Готуйте частування по перевіреним покрокових рецептам з нашої збірки.

Тарталетки з червоною рибою і сирним сиром

як простий і смачної закуски для вашого святкового столу можна подати тарталетки, начинені сирним сиром і червоною рибою. Ви будете здивовані швидким приготуванням страви, а ваші гості – незабутнім ніжним смаком.

Інгредієнти на
12 порц.

  • Тарталетки 12 шт.
  • Форель 50 гр.
  • Сир сирний 150 гр.
  • Огірок 1 шт.

Процес приготування:

  1. Як приготувати прості і смачні тарталетки з червоною рибою? Підготуємо необхідні продукти. Огірок промиваємо. З шматочки червоної риби при необхідності витягаємо дрібні кісточки. Зручно це робити за допомогою пінцета.
  2. Кожну тарталетку щільно начиняємо сирним сиром. Можна накладати з гіркою.
  3. На невеликі рівні шматочки поділяємо червону рибу. Викладаємо продукт поверх сиру.
  4. огірок Ріжемо тонкими часточками. Далі ними прикрашаємо блюдо.
  5. Ставимо закуску в холодильник і дістаємо тільки перед подачею. Готово!

Простий і смачний рецепт тарталеток з червоною рибою та ікрою

Яскрава і апетитна начинка для тарталеток виходить з червоної риби та ікри. Порадуйте домашніх або гостей оригінальної холодною закускою, яка легко стане головною прикрасою вашого столу.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 12 шт.
  • Сьомга слабосолона – 150 гр.
  • Ікра червона – 60 гр.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. З слабосоленої сьомги акуратно видаляємо тонку шкірку.

2. Підготовлений рибний продукт ділимо на тонкі і довгі шматочки.

3. Моєму лимон, даємо йому обсохнути і потім ріжемо на тоніці невеликі часточки. Кісточки прибираємо.

4. Коли всі інгредієнти готові, починаємо начиняти тарталетки сирним сиром.

5. Далі в сир встромляємо по шматочку лимона. Сюди ж додаємо і сьомгу. Шматочок риби слід звернути в форму «трояндочки».

6. Доповнюємо страву червоною ікрою і зеленню за смаком. Ставимо в холодильник до моменту подачі.

7. Холодну закуску з червоної риби та ікри викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Готово!

Святкові тарталетки з червоною рибою і вершковим сиром

Ніжна начинка для тарталеток виходить з вершкового сиру, червоної риби. Холодна закуска приємно здивує вас і гостей своїм яскравим смаком і подачею. Урізноманітніть святкове меню.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 16

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 16 шт.
  • Сьомга слабосолона – 150 гр.
  • Сир вершковий – 180 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Вершковий сир викладаємо в глибоку тарілку. Додаємо до нього щіпку перцю, сіль за смаком і подрібнений кріп.

2. Ретельно розмішуємо вміст до змішання всіх спецій.

3. Підготуємо потрібну кількість тарталеток. Віддайте перевагу пісочному продукту.

4. У кожну тарталетку викладаємо вершковий сир із зеленню та спеціями.

5. Сьомгу розрізаємо на тонкі довгасті шматочки. Скручуємо їх в «розочку» і викладаємо на сир.

6. Тонкою стрічкою поділяємо огірок. Отримані шматочки також скручуємо і прикрашаємо ними блюдо.

7. Готову закуску подаємо до столу охолодженої. Можна доповнити невеликими шматочками зелені для аромату.

Яскраві тарталетки з червоною рибою, огірком і сирним сиром

Яскрава закуска з тарталеток з апетитною начинкою прикрасить і різноманітить будь-який святковий стіл. Начиніть продукт червоною рибою, сирним сиром і огірком. Здивуйте рідних і гостей яскравою подачею!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Тарталетки вафельні – 10 шт.
  • Сьомга слабосолона – 150 гр.
  • Сир сирний – 150 гр.
  • Огірок – 2 шт.
  • Петрушка – для прикраси.

Процес приготування:

1. Огірки промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками. У тарталетку кладемо по три кружечки так, щоб вони нагадували квіткові пелюстки.

2. Розподіляємо шматочки огірків по всьому тарталеткам. Для такої закуски найкраще вибрати тонкий вафельний інгредієнт.

3. Сьомгу поділяємо на тонкі довгасті шматочки, кожен з яких скручуємо і вставляємо всередину огірків.

4. По центру викладаємо сирний сир. Для більш яскравою подачі розподіляйте сир за допомогою кондитерського мішка з декоративною насадкою.

5. Прикрашаємо закуску ароматною петрушкою, охолоджуємо і подаємо до столу. Готово!

Тарталетки з червоною рибою і авокадо на святковий стіл

Апетитні тарталетки для вашого столу можна приготувати з начинкою з червоної риби і авокадо. Проста у виконанні закуска вийде живильної і яскравою за смаком. Підходить для святкового меню.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 8 шт.
  • Лосось слабосоленої – 100 гр.
  • Авокадо – 0,5 шт.
  • Рукола – для прикраси.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. М’якоть авокадо подрібнюємо в блендері, а слабосоленої лосось нарізаємо тонкими довгастими скибочками.

2. Кашку з авокадо викладаємо в тарталетки.

3. Шматочки лосося звертаємо в трояндочки.

4. Укладаємо кожну «трояндочку» на масу з авокадо.

5. Прикрашаємо блюдо невеликими гілочками рукколи.

6. Охолоджуємо закуску, викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Готово!

Як приготувати смачні тарталетки з червоною рибою, сиром і яйцем?

Тарталетки з апетитною начинкою – відмінне блюдо для святкового меню. Оцініть простий рецепт приготування і порадуйте близьких яскравою і смачною закускою з червоною рибою, яйцем і сиром.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 16

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 16 шт.
  • Риба червона – 180 гр.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 8 шт.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе червоної риби ріжемо кружечками за формою вибраних тарталеток. Для отримання ідеальної форми використовуйте чарку або невеликий стакан.

2. Далі відварюємо до готовності перепелині яйця. Остуджуємо їх, чистимо і ріжемо на половинки.

3. Повертаємося до червоній рибі. Кожен кружечок щільно укладаємо в тарталетки.

4. В окрему тарілку викладаємо плавлений сир. Додаємо до нього чорний перець і лимонний сік. Розмішуємо.

5. Сир зі спеціями викладаємо на червону рибу в тарталетках.

6. По верху розкладаємо половинки перепелиних яєць і шматочки свіжої петрушки.

7. Охолоджуємо закуску і подаємо до столу. Готово!

Покроковий рецепт приготування тарталеток з червоною рибою і креветками

Закуску з тарталеток можна наповнити червоною рибою і креветками. Блюдо вийде неймовірно поживним і насиченим смаком. Спробуйте простий рецепт для вашого домашнього свята.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 6 шт.
  • Риба червона – 100 гр.
  • Креветки – 6 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Сир сирний – 120 гр.

Процес приготування:

1. Моєму авокадо, очищаємо його від шкірки і витягаємо кісточку. Залишився плід нарізаємо на дрібні кубики.

2. Викладаємо шматочки авокадо в блендер разом з сирним сиром. Збиваємо до отримання однорідної пухкої маси.

3. Далі відварюємо креветки, як написано на упаковці. Очищаємо кожну від панцира, якщо він є. Хвостики залишаємо для більш яскравою подачі.

4. Ріжемо Тонкими скибочками червону рибу.

5. В тарталетки викладаємо масу з сиру і авокадо. Зверху кладемо червону рибу і доповнюємо картину креветкою. Оригінальна закуска готова до подачі!

Яскраві і оригінальні тарталетки з червоною рибою і плавленим сиром

Червона риба відмінно поєднується з ніжним плавленим сиром. Такий кулінарний тандем може стати приємною начинкою для тарталеток. Оригінальна та яскрава закуска доповнить ваш святковий стіл.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Лосось слабосоленої – 120 гр.
  • Сир плавлений – 180 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Шматочок слабосоленого лосося поділяємо на дві частини. Одну з них нарізаємо на дрібні шматочки, які викладаємо в глибоку тарілку.

2. До шматочках риби викладаємо м’який плавлений сир. Перемішуємо продукти.

3. Подрібнюємо кріп і також додаємо його до сиру з рибою. Знову розмішуємо.

4. Для зручності поміщаємо масу в кондитерський мішок.

5. З мішка видавлюємо начинку відразу в тарталетки.

6. Залишився шматок лосося розрізаємо на довгі смуги.

7. Кожну смужку скручуємо в «трояндочку».

8. Розміщуємо «трояндочки» в тарталетки з начинкою. Яскрава закуска для вашого столу готова!