Пангасіус, запечений в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус, запечений в духовці – це яскраве і неймовірно смачне блюдо для вашого святкового або сімейного столу. Готова риба виходить дуже ніжною і соковитою. Приготувати її можна різними способами. Кращі кулінарні варіанти ми зібрали тут. Беріть на замітку 8 покрокових рецептів з фотографіями і радуйте своїх близьких!

Філе пангасіуса з сиром в духовці

Філе пангасіуса з картоплею в духовці – оригінальне і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Пангасіус 2 шт. (філе)
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 100 гр.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Сіль-2 ч. л.
  • Спеції для риби 2 ст. л.
  • Сік лимонний 2 ст. л.
  • Вода-2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Філе пангасіуса заздалегідь розморожуємо. Після заливаємо продукт сумішшю з води і лимонного соку на 10 хвилин. Води беремо стільки ж, скільки і соку.
  2. Далі рибні шматочки посипаємо сіллю і половиною спецій.
  3. Заливаємо продукт майонезом і акуратно все перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
  4. Перекладаємо рибу разом з маринадом в форму для запікання або чавунну сковороду.
  5. Посипаємо заготівлю залишилися спеціями. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо від 25 до 35 хвилин. Точний час залежить від розміру філе.
  6. Після готовності рибу посипаємо тертим сиром і готуємо в духовці ще 4 хвилини.
  7. Соковите філе пангасіуса з сиром в духовці готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!