Локшина вок – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Локшина вок — це страва з багаторічною історією. Сьогодні продукт користується великою популярністю по всьому світу. Його подають у багатьох закладах громадського харчування. Також частування не складно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього яскраву підбірку з 10-та кулінарних рецептів з покроковим описом і фотографіями.

Локшина вок з куркою і овочами в домашніх умовах

Смачна і ніжна локшина вок виходить з додаванням курячого філе і овочів. Гаряче блюдо подається до обіду або в якості перекусу. Порадуйте себе і близьких оригінальним частуванням.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Локшина удон 200 гр.
  • Куряче філе 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста 50 гр.
  • Перець болгарський 100 гр.
  • Морква 50 гр.
  • Цибуля зелена 10 гр.
  • соєвий Соус 50 мл
  • Соус Теріякі 130 мл
  • Вода 100 мл
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Кунжут за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Імбир 15 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати локшину вок в домашніх умовах? Спочатку наріжемо основні інгредієнти. Куряче філе, моркву і болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Цибулю подрібнюємо.
  2. У сковороді смажимо імбир для аромату, після кладемо сюди курку і через 5 хвилин цибулю.
  3. Готуємо ще пару хвилин і викладаємо інші овочі. Сюди ж додаємо сіль, спеції і соуси, вливаємо воду і тушкуємо під кришкою до готовності всіх продуктів.
  4. Окремо відварюємо локшину удон і відправляємо її в блюдо. Акуратно розмішуємо і знімаємо з плити. Доповнюємо зеленою цибулею і кунжутом.
  5. Апетитний вок з куркою і овочами готовий. Пригощайтеся!

Вок з гречаною локшиною та куркою

Яскраве блюдо для вашого столу – вок з куркою і гречаною локшиною. Подавайте його до обіду. З таким частуванням ви різноманітите ваше меню, а також приємно здивуйте близьких цікавим кулінарним рішенням.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • гречана Локшина – 1 пачка.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Суміш овочів – 1 пачка.
  • Соус японський для локшини – 180 мл
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо, обтираем паперовим рушником і дрібно нарізаємо і обсмажуємо в сковороді.

Крок 2. Додаємо до м’ясних шматочках овочеву суміш і готуємо до випаровування вологи.

Крок 3. Сюди ж відправляємо окремо відварену гречану локшину.

Крок 4. Вливаємо до вмісту японський соус, акуратно розмішуємо і прибираємо з вогню через 1-2 хвилини.

Крок 5. Яскравий вок з гречаної локшини з курячим м’ясом готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Локшина вок зі свининою та овочами в домашніх умовах

Смачний і поживний вок можна приготувати з свинини, локшини і соковитих овочів. Оцініть просту кулінарну ідею з покроковим описом. Порадуйте своїх домашніх!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Корінь селери – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля-порей – 1 шт.
  • Локшина соба – 150 гр.
  • соєвий Соус – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Насіння кунжуту – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Тонко нарізаємо цибулю і селеру.

Крок 2. Відразу відварюємо локшину до повної готовності.

Крок 3. Свинину промиваємо та нарізаємо невеликими брусочками.

Крок 4. У сковороді обсмажуємо цибулю з селерою. Сюди ж кладемо тонку соломку болгарського перцю.

Крок 5. Слідом викладаємо свинину. Обсмажуємо до готовності м’яса. Перчимо заготовку.

Крок 6. Далі вливаємо соєвий соус і перемішуємо.

Крок 7. Викладаємо відварену локшину. Знову розмішуємо і знімаємо з плити.

Крок 8. Подаємо страву до столу, доповнивши кунжутом і цибулею-пореєм.

Як приготувати локшину вок з куркою і соусом теріякі?

Яскрава за смаком локшина вок з куркою виходить завдяки соусу теріякі. Таке частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до обіднього столу. Для приготування використовуйте простий домашній рецепт.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Локшина удон – 300 гр.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 150 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Соєвий соус – 2-3 ст. л.
  • Соус теріякі – 3-4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Рослинне масло – для обсмажування

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе нарізаємо шматочками і маринуємо 20 хвилин в соєвому соусі.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю півкільцями, моркву з болгарським перцем – тонкою соломкою.

Крок 3. Обсмажуємо курку в рослинному маслі, після додаємо сюди овочі і соус теріякі. Солимо за смаком і тушкуємо до м’якості овочів.

Крок 4. Окремо відварюємо локшину удон, як це зазначено на упаковці. Відправляємо продукт в загальну масу, акуратно вимішуємо і знімаємо з плити.

Крок 5. Готовий вок ділимо на порції і подаємо до столу. Пробуйте!

Локшина вок з яловичиною та овочами в домашніх умовах

Живильний домашній вок можна приготувати з яловичиною та овочами. Страва порадує насиченим смаком і ароматом. Овочі додадуть частування соковитість. Беріть ідею на замітку!

Час готування: 1 год

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Локшина Фунчоза – 150 гр.
  • Помідори – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 2 пучка.
  • Капуста пекінська – 150 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Імбир – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти і посуд. Рекомендується використовувати спеціальну сковороду вок.

Крок 2. Яловичину ріжемо дуже тонкою соломкою і смажимо в олії до золотистої скоринки, після додаємо сіль, спеції і нарізаний імбир.

Крок 3. Далі кладемо в сковороду тонко нарізані овочі: помідори, капусту і болгарський перець. Поливаємо соєвим соусом і продовжуємо мучити, зменшивши вогонь.

Крок 4. Слідом викладаємо порізану зелену цибулю. Паралельно відварюємо фунчозу.

Крок 5. Акуратно викладаємо фунчозу в загальну страву. Розмішуємо і подаємо до столу. Можна пробувати!

Покроковий рецепт приготування локшини вок з креветками

Яскрава ідея для домашнього вока – з локшини і креветок. Блюдо вийде неймовірно поживним і ароматним. Готуйте його для домашнього обіду, щоб урізноманітнити звичне меню.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Локшина удон – 1 пачка.
  • Креветки великі – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Масло кунжутне – 1 ст. л.
  • Паста тайська – 1 ст. л.
  • тайський Соус рибний – 0,5 ч. л.
  • Сік лимонний – 1/3 ч. ложки

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці готуємо соус для обсмажування: з’єднуємо тайську пасту, тайський соус і лимонний сік.

Крок 2. Вимішуємо продукти до однорідності.

Крок 3. Цибулину очищаємо і ріжемо тонкими півкільцями.

Крок 4. Розморожені креветки акуратно очищаємо від панцира.

Крок 5. Слідом видаляємо стравохід. Споліскуємо інгредієнт водою.

Крок 6. Подрібнюємо зелений лук.

Крок 7. У сковороді кип’ятимо воду, опускаємо в неї локшину і варимо до готовності.

Крок 8. Після чого відкидаємо на сито.

Крок 9. Окремо обсмажуємо креветки з цибулею, попередньо обмазавши сковороду кунжутним маслом.

Крок 10. Готуємо продукти до появи рум’янцю.

Крок 11. Викладаємо до морепродуктам відварну локшину.

Крок 12. Розмішуємо і доповнюємо соусом.

Крок 13. Знову перемішуємо і тримаємо на вогні, поки не прогріється локшина.

Крок 14. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу!

Вок з яєчною локшиною та куркою

Вок з яєчною локшиною відмінно доповнить ніжне куряче м’ясо. Подавайте частування в якості перекусу або до домашнього обіду. Ваші близькі будуть приємно здивовані оригінальним стравою.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Локшина яєчна – 200 гр.
  • Грудка куряча – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Соус якіторі – 180 мл
  • Кунжут – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі до м’якого стану в сковороді на рослинній олії.

Крок 2. Тонкою соломкою розбираємо огірок. Кладемо його до інших овочів.

Крок 3. Дрібно рубаємо куряче філе. Відправляємо його в загальну масу. Вливаємо соус і тушкуємо 10 хвилин.

Крок 4. Окремо відварюємо яєчну локшину так, як це вказано на упаковці.

Крок 5. Розмішуємо локшину з обсмаженими овочами і куркою. Посипаємо блюдо кунжутом і подаємо до столу!

Як приготувати вок з локшиною удон і куркою?

Яскравий за смаком вок з куркою та локшиною удон підходить для ситного домашнього обіду. Готуйте його по простому покрокового рецептом. З кулінарним процесом справляться навіть новачки. Спробуйте!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Філе куряче – 160 гр.
  • Локшина удон – 180 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Морква – 60 гр.
  • Перець болгарський – 60 гр.
  • Кабачок – 60 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Гриби печериці – 40 гр.
  • Крохмаль картопляний – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 60 мл
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі промиваємо, нарізаємо тонкою довгою соломкою, гриби нарізаємо кубиками.

Крок 2. Шматочки курячого філе нарізаємо смужками і обвалюємо в картопляному крохмалі. Після обсмажуємо їх на сковороді до рум’янцю.

Крок 3. Доповнюємо м’ясо шматочками овочів і грибів. Тушкуємо продукти до готовності на помірному вогні. В кінці додаємо подрібнений часник.

Крок 4. Окремо відварюємо локшину удон, відкидаємо на друшляк і додаємо в загальну масу. Сюди ж вливаємо соєвий соус. Акуратно розмішуємо, тушкуємо 1-2 хвилини і знімаємо з плити.

Крок 5. Апетитний вок з локшина удон готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Локшина вок з куркою і грибами

Живильний вок можна приготувати з локшини, курки та грибів. На кулінарний процес ви витратите зовсім небагато часу. Порадуйте себе і близьких цікавим домашнім частуванням.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Локшина рисова – 400 гр.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Цибуля зелена – 100 гр.
  • Імбир – 50 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Соус соєвий – 50 мл
  • Бадьян – 2 зірочки.
  • Перець чорний мелений за смаком.
  • Масло кунжутне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Прогріваємо велику сковороду з кунжутним маслом. Викладаємо сюди подрібнені гриби з часником і імбиром.

Крок 2. Коли грибний сік почне випаровуватися, кладемо сюди шматочки курячого філе. Смажимо до готовності.

Крок 3. Окремо відварюємо рисову локшину до готовності, відкидаємо на друшляк.

Крок 4. Далі, в сковороду, додаємо спеції, вливаємо соєвий соус і лимонний сік. Крок 5. Відразу ж опускаємо готову локшину і розмішуємо.

Крок 5. Ароматний вок з куркою і грибами готовий. Пригощайтеся!

Дуже смачна локшина вок з морепродуктів

Яскраве частування для вашого столу – апетитна локшина вок з морепродуктів. Ситне блюдо підійде для обіду або перекусу. Приготуйте його самостійно по простому кулінарному рецептом.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Локшина рисова – 180 гр.
  • Креветки тигрові – 7 шт.
  • Соус соєвий – 40 мл
  • Спеції – за смаком.
  • Кунжут – за смаком.
  • Масло кунжутне – 30 мл
  • Цибуля ріпчаста – 40 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець болгарський – 100 гр.
  • Морква – 30 гр.
  • Шпинат – 40 гр.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Рисову локшину відварюємо до готовності, після чого відкидаємо на друшляк і промиваємо під водою.

Крок 2. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо моркву.

Крок 4. Також робимо і з болгарським перцем.

Крок 5. Очищаємо тигрові креветки.

Крок 6. У сковороду вливаємо олію і викладаємо овочі. Смажимо їх до готовності і доповнюємо креветками.

Крок 7. Відправляємо в сковороду локшину і шпинат. Посипаємо продукти спеціями і подрібненим часником. Перемішуємо вміст, доповнюємо двома столовими ложками води і готуємо ще дві хвилини.

Крок 8. В кінці вливаємо кунжутне масло і додаємо насіння.

Крок 9. Апетитний вок з морепродуктів готовий, подавайте до столу!