Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Для приготування ніжною і неймовірно смачною піджарки з свинячого м’яса, потрібно мінімум інгредієнтів і зусиль, і максимум насолоди! Адже це справді російська обід, який додасть Вам відчуття насичення на довгі-довгі години, а також наділить вас величезною кількістю енергії. А для того, щоб урізноманітнити це блюдо, достатньо правильно розставити акценти і тушкувати м’ясо з овочами або томатну пасту, готувати в сковороді або ж в мультиварці.

Піджарка зі свинини з підливою на сковороді

Коли потрібно швидко, смачно і соковито – однозначно готуємо піджарку з свинини в пікантній підливці на основі ріпчастої цибулі з мінімальним додаванням спецій. Таке м’ясне блюдо чудово поєднується з різноманітними гарнірами, але особливо з крупами і відвареною молодою картоплею.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Свиняча грудинка 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія соняшникова 20 мл
  • Сіль за смаком
  • Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Піджарку з свинини з підливою на сковороді приготувати дуже просто. М’ясо нарізаємо шматочками бажаного розміру.
  2. Ріпчаста цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо досить товстими півкільцями.
  3. На розігрітій олії обсмажуємо свинину до рум’яності.
  4. До золотистого м’яса засипаємо цибульні півкільця, перемішуємо і продовжуємо смажити.
  5. При періодичному помішуванні готуємо компоненти ще кілька хвилин, до м’якості цибулі.
  6. Коли овочі потемніють, накриваємо сковороду кришкою, додаємо приправи і тушкуємо до готовності свинини близько 10 хвилин на повільному вогні.
  7. Золотисту піджарку з цибулевої підливою подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!