Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Свинячі реберця в духовці — дуже смачне блюдо, яке можна приготувати у різних маринадах, з картоплею, овочами або грибами. Запечені реберця можуть стати живильним гарячою стравою, так і яскравою закускою для великої компанії. Вибирайте підходящий варіант з 10 покрокових рецептів та пригощайте ваших близьких або гостей!

Як смачно запекти свинячі реберця в фользі в духовці?

Щоб отримати соковиті всередині і хрусткі зовні свинячі реберця, потрібно приготувати їх в духовці з використанням фольги. Ароматне частування підходить для великої родини або компанії. Подавайте з гарніром, овочами або соліннями.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Свинячі ребра 1 кг
  • Сіль за смаком
  • Гірчиця порошок ½ ст. л.
  • Паприка ½ ст. л.
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • Соуси 3 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати свинячі реберця в духовці? Сіль та інші сухі спеції з’єднуємо в невеликій тарілці. Розмішуємо.
  2. Ретельно натираємо пряної масою заздалегідь промиті свинячі реберця.
  3. Щільно загортаємо продукт фольгою і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо близько 1 години.
  4. Далі розкриваємо фольгу, обмазуємо поверхню соусом барбекю і запікаємо в такому вигляді ще 30 хвилин. При бажанні можна використовувати інший соус за смаком.
  5. Рум’яні і соковиті всередині свинячі реберця готові! Викладайте їх на тарілки і пригощайте близьких!