Салат зі свіжих кабачків – 7 смачних рецептів на кожен день з покроковими фото

Салат зі свіжих кабачків – це легка і корисна страва, з готуванням якого впорається навіть той, хто вперше переступив поріг кухні. Кабачки – це універсальний овоч, який можна вживати в їжу, як у сирому вигляді, так і після термічної обробки – смачно в будь-якому разі. Також цей овоч чудово гармонує з іншими компонентами, наприклад, з морквою або помідорами. У разі якщо раніше ви не пробували подібних страв, то ця стаття саме для вас!

Швидкий салат зі свіжих кабачків та огірків на кожен день

Швидкий салат зі свіжих кабачків та огірків на кожен день здивує вас своєю легкістю і хрусткостью, яка зберігається завдяки тому, що овочі не потрібно піддавати термічній обробці. Залежно від ваших смакових уподобань, ви можете доповнити закуску зеленню.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля зелена 2 ст. л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Готуємо салат зі свіжих кабачків. Овоч обполіскуємо і ріжемо на брусочки середнього розміру, солимо і, перемішавши, залишаємо на 15 хвилин. Якщо плід великий, то знімаємо шкірку.
  2. Паралельно заливаємо яйце водою і варимо протягом 10 хвилин з моменту закипання. Остуджуємо і видаляємо шкаралупу.
  3. Зливаємо сік, що виділився з кабачків, аналогічно подрібнюємо свіжі огірки.
  4. Доповнюємо овочі рубаною зеленню та нарізаним яйцем.
  5. Компоненти солимо і перчимо.
  6. Поливаємо оливковою олією і активно перемішуємо.
  7. Викладаємо салат на сервірувальне блюдо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!