Салат з крабовими паличками і ананасом – 5 рецептів з покроковими фото

Коли салати доповнюють різними фруктами, виходить дуже цікавий і смачний результат. Крабові палички – універсальний продукт, який дуже часто використовують в якості основи для приготування салатів. Цю статтю ми присвятили 5 рецептами соковитого і ніжного салату з крабовими паличками і ананасом.

Салат з крабовими паличками, ананасом, сиром і яйцем

Салат з м’якоттю крабових паличок, консервованих ананасів шматочками, сиром і яйцем виходить ситним, але досить легким для шлунка. Їм можна просто перекусити протягом дня або подати його в якості закуски на святкове застілля.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Крабові палички 400 гр.
  • Ананас консервований 140 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 100 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Консервована кукурудза 180 гр.
  • Майонез столовий молочний за смаком
  • Зелень для прикраси

Процес приготування:

  1. Як приготувати салат з крабовими паличками і ананасом? Наріжте довільним чином крабові палички, змішайте з майонезом. Кілька паличок залиште для прикраси.
  2. З консервованих ананасів злити сік, наріжте їх дрібними кубиками і змішайте з невеликою кількістю майонезу.
  3. На тертці натріть твердий сир і змішайте його з майонезом.
  4. Варені яйця дуже дрібно наріжте або натріть на тертці, змішайте з майонезом.
  5. З консервованої кукурудзи злийте сік і перемішайте її з майонезом.
  6. Тепер візьміть кулінарне кільце і викладіть салат шарами у такому порядку: половина яєць, консервований ананас, крабові палички, сир, кукурудза і частина яєць.
  7. Акуратно приберіть кільце, прикрасьте салат з крабовими паличками і свіжою зеленню.

Простий салат з крабовими паличками, ананасом і кукурудзою

Особливий смак і соковитість цій страві додає саме консервований ананас. А ще він готується досить швидко і просто. Ви можете також експериментувати з його складом і доповнювати салат улюбленими овочами.

Час приготування: 15-20

Час приготування: 15-20 хв

Порцій – 4-5

Склад:

  • крабові Палички – 1 упаковка.
  • Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
  • Майонез для заправки.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Ананас консервований – 150 гр.
  • Суміш перців мелена – за смаком.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Яйця курячі – 4 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Кількість сиру можете налаштувати на свій розсуд. Натріть його на крупній тертці або наріжте тонкою соломкою.

Крок 2. Розкрийте банку з консервованою кукурудзою, злийте сік і викладіть її в салатницю.

Крок 3. Варені яйця очистіть від шкаралупи і подрібніть будь-яким зручним для вас способом.

Крок 4. Огірок, болгарський перець наріжте кубиками.

Крок 5. Ананас злегка відіжміть від соку і наріжте кубиками.

Крок 6. Наріжте кубиками крабові палички, викладіть їх до решти інгредієнтів.

Крок 7. Посоліть і приправити салат за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Салат подавайте відразу після приготування.

Смачний салат з крабовими паличками, креветками і ананасом

Салат з крабовими паличками, ананасом і креветками підійде для легкого повноцінного вечері. Ви отримаєте суміш білків, жирів і вітамінів – те, що потрібно, щоб відновитися після трудового дня. Готується він просто і досить швидко.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 3-5

Склад:

  • Ананас консервований – 100 гр.
  • крабові Палички – 200 гр.
  • Яйця курячі варені – 2 шт.
  • Сир твердий – 70-90 гр.
  • Креветки морожені – 150 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Крабові палички вийміть з оболонки і наріжте їх невеликими смужками.

Крок 2. З консервованого ананаса злийте сік, відкиньте часточки на ситечко. Коли рідина стече, ананаси наріжте дрібними кубиками.

Крок 3. Варені курячі яйця очистіть від шкаралупи, натріть на тертці або наріжте дрібними кубиками.

Крок 4. Твердий сир натріть на крупній тертці. Всі інгредієнти подрібнені перекладіть в миску.

Крок 5. Креветки опустіть в киплячу воду, проваріть їх 2-3 хвилини, потім відкиньте на друшляк. Викладіть креветки в миску.

Крок 6. Заправте салат майонезом, перемішайте. До подачі зберігайте салат в холодильнику.

Салат з крабовими паличками, ананасом і пекінською капустою

Салат в такому виконанні можна назвати «Черговим», він підійде для спекотних літніх днів і взимку наповнить організм вітамінами. Завдяки пекінській капусті, він виходить об’ємним і його можна готувати на всю сім’ю.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 4-5

Склад:

  • Кукурудза консервована – 90 гр.
  • Яйця курячі варені – 3 шт.
  • Капуста пекінська – 300-350 гр.
  • крабові Палички – 100 гр.
  • Ананаси консервовані – 0,5 банки.
  • Майонез для заправки.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Пекінську капусту сполосніть і дрібно наріжте. Крабові палички наріжте дрібними шматочками. Варені яйця дрібно наріжте або натріть на тертці. Викладіть інгредієнти в миску.

Крок 2. Додайте в миску консервовану кукурудзу.

Крок 3. Консервовані ананаси вийміть з банки, викладіть їх на ситечко і дайте стекти зайвої рідини. Потім наріжте їх дрібними кубиками.

Крок 4. Додайте сіль за смаком та майонез.

Крок 5. Салат перемішайте і подавайте до столу.

Як приготувати салат з крабовими паличками, куркою та ананасом?

Салат завдяки такому цікавому поєднанню продуктів, має приємний солодко-солоний смак і невагому текстуру. Пару ложок такого салату вгамують голод і подарують відмінний настрій для продуктивного дня.

Час приготування: 40

Час приготування: 40 хв

Порцій – 3-4

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Ананас консервований – 1 банка.
  • Грудка куряча – 300-400 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – 3-4 гілки.
  • крабові Палички – 1 упаковка.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі яйця зваріть круто. Після того, як вони охолонуть, очистіть їх і наріжте кубиками.

Крок 2. Курячу грудку викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до готовності в підсоленій воді. М’ясо остудіть і наріжте кубиками.

Крок 3. Крабові палички вийміть з упаковки і наріжте кубиками.

Крок 4. Консервовані ананаси вийміть з банки, злийте рідину і наріжте кубиками.

Крок 5. Змішайте подрібнені інгредієнти в мисці, додайте мелений перець і сіль за смаком і заправте майонезом, перемішайте. Прикрасьте його зеленню. Салат до подачі, зберігайте в холодильнику і подавати в охолодженому вигляді.