Салат з капусти – 10 дуже смачних та швидких рецептів приготування з покроковими фото

Салат з капусти – це простий та соковитий частування для вашого столу. Готовий продукт чудово доповнить гарячі гарніри, м’ясні чи рибні страви. Для приготування апетитного салату використовуйте нашу перевірену кулінарну добірку із десяти дуже смачних та швидких рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Швидкий салат зі свіжої капусти з огірком

Швидкий салат із свіжої капусти з огірком ідеально доповнить ваш обідній стіл. Подавайте овочеве частування з гарячими гарнірами та іншими стравами. Такий салат ви приготуєте за лічені хвилини. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Капуста білокачанна – ½ кг
  • Огірок – 2 шт.
  • Кріп – 50 гр.
  • Сіль – ч.л.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Для заправки:
  • Оцет яблучний 3% – 2 ст.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з капусти? Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі та зелень відразу промиваємо під водою та обсушуємо.

Дрібно шаткуємо молоду білокачанну капусту.

Відправляємо капусту в глибоку миску та посипаємо її сіллю. Кількість солі можна регулювати до смаку.

Розтираємо капусту із сіллю руками до виділення соку.

Невеликою соломкою ріжемо огірки.

Дрібно рубаємо промитий та обсушений кріп.

Відправляємо огірки з кропом до капусти.

Для заправки з’єднуємо олію з оцтом і цукром. Вимішуємо до розчинення сухого продукту.

Поливаємо салат заправкою та перемішуємо.

Швидкий салат зі свіжої капусти з огірком готовий. Подавайте частування до столу!

Салат зі свіжої капусти та моркви з оцтом, як у їдальні

Салат зі свіжої капусти та моркви з оцтом, як у їдальні порадує вас неймовірною соковитістю та насиченим смаком. Така закуска урізноманітнить ваше домашнє меню та чудово доповнить гарячі страви.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,5 кг.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 год.
  • Оцет 9% – 1 ст.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі промиваємо та очищаємо.

Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.

Крок 3. Кладемо капусту в глибоку миску, додаємо сіль і цукор, і розтираємо руками виділення соку.

Крок 4. Очищену моркву натираємо на великій тертці.

Крок 5. Викладаємо моркву до капусти. Сюди ж продавлюємо зубчик часнику та додаємо спеції. Вливаємо олію та оцет.

Крок 6. Перемішуємо частування і даємо настоятися в холодильнику.

Крок 7. Салат зі свіжої капусти та моркви з оцтом, як у їдальні готовий. Подавайте соковите частування до столу!

Салат із капусти з огірком та помідором

Салат із капусти з огірком та помідором – це простий та смачний салат, який кожен приготує в домашніх умовах. Готова соковита закуска відмінно доповнить ваші гарячі гарніри, м’ясні та рибні страви. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,4 кг.
  • Огірок свіжий – 150 грн.
  • Помідори – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 100 грн.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – 2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно шаткуємо попередньо промиту капусту.

Крок 2. Огірок обробляють невеликою соломкою.

Крок 3. Тонкими часточками ріжемо помідори.

Крок 4. Складаємо всі овочі у велику зручну для вимішування миску.

Крок 5. Додаємо сюди подрібнену зелень та продавлюємо зубчики часнику.

Крок 6. Солимо заготовку та поливаємо майонезом. Перемішуємо.

Крок 7. Салат з капусти з огірком та помідором готовий. Викладайте в порційні тарілки та подавайте до столу!

Простий салат з капусти з яйцем та огірком

Простий салат з капусти з яйцем та огірком – це цікаве та легке рішення для вашого домашнього столу. Таке частування можна подавати як самостійну страву або як закуску. Для приготування використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,4 кг.
  • Огірок – 3 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сметана – 4 ст.
  • Гірчиця зернова – 1 ст.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Тонкою соломкою шаткуємо білокачанну капусту. Викладаємо її в глибокий салатник.

Крок 2. Сюди відправляємо брусочки свіжого огірка.

Крок 3. Відварюємо курячі яйця і поділяємо їх на білки та жовтки. Білки ріжемо соломкою та відправляємо в салат.

Крок 4. Доповнюємо заготівлю подрібненою зеленню: петрушкою та зеленою цибулею.

Крок 5. Відварені жовтки розминаємо вилкою в окремій мисці.

Крок 6. Доповнюємо жовтки олією та сметаною. Перемішуємо.

Крок 7. Сюди ж відправляємо сіль, перець та зернову гірчицю. Знову ретельно перемішуємо.

Крок 8. Поливаємо салат заправкою і перемішуємо.

Крок 9. Простий салат із капусти з яйцем та огірком готовий. Можна пригощатись!

Швидкий та смачний салат з капусти з олією та цукром

Швидкий та смачний салат з капусти з олією та цукром ідеально доповнить ваш обідній стіл. Можна просто їсти з хлібом чи подавати з гарячими гарнірами. Такий салат ви приготуєте за лічені хвилини. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна велика – ¼ качана.
  • Морква – ¼ шт.
  • Зелень – до смаку.
  • Оцет столовий – 1 ст.
  • Олія – ​​1 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту і викладаємо її в глибокий салатник.

Крок 2. Додаємо до капусти сіль.

Крок 3. Висипаємо вказану кількість цукру.

Крок 4. Виливаємо оцет і добре розтираємо вміст до виділення овочевого соку.

Крок 5. Додаємо сюди терту на тертці моркву.

Крок 6. Додаємо подрібнену зелень і вливаємо олію. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. Швидкий та смачний салат з капусти з олією та цукром готовий. Подавайте до столу!

Салат із свіжої капусти з кукурудзою

Салат зі свіжої капусти з кукурудзою – це смачне кулінарне рішення для вашого домашнього столу. Таке частування порадує ніжним смаком та швидким виконанням. Для приготування використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки. Урізноманітнюйте своє меню.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 400 гр.
  • Огірок – 80 гр.
  • Яблуко – 50 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 грн.
  • Зелень – 10 гр.
  • Майонез – 1 ст.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту. Можна робити це ножем або за допомогою овочерізки.

Крок 3. Кладемо капусту в глибоку миску і солимо.

Крок 4. Розтираємо овоч руками до виділення соку.

Крок 5. Доповнюємо капусту брусочками огірка.

Крок 6. Очищаємо яблуко від шкірки, натираємо його на тертці або ріжемо тонкою соломкою. Відправляємо до салату.

Крок 7. Сюди ж викладаємо кукурудзу, з якої заздалегідь зливаємо рідину.

Крок 8. Посипаємо продукти подрібненою зеленню.

Крок 9. Поливаємо майонезом та доповнюємо продавленим зубчиком часнику.

Крок 10. Перемішуємо заготовку до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Крок 11. Салат із свіжої капусти з кукурудзою готовий. Подавайте до столу!

Салат із свіжої капусти з болгарським перцем

Салат зі свіжої капусти з болгарським перцем порадує вас соковитістю, яскравим смаком та привабливим зовнішнім виглядом. Їжте частування просто так або подавайте до столу з гарячими гарнірами. Приготувати його дуже просто, для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червона – 1 шт.
  • Кріп – 7 гілок.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет 9% – 1,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Овочі промиваємо та очищаємо.

Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту і викладаємо її в глибоку миску.

Крок 3. Сюди ж відправляємо моркву, терту на великій тертці.

Крок 4. Червону цибулю ріжемо пір’ям, дрібно рубаємо кріп. Викладаємо до капусти та перемішуємо.

Крок 5. Сюди відправляємо брусочки болгарського перцю. Солимо заготовку, доповнюємо цукром та оцтом. Перемішуємо.

Крок 6. Перекладаємо закуску у тарілку для подачі.

Крок 7. Салат із свіжої капусти з болгарським перцем готовий. Частуйтесь!

Дуже смачний салат із капусти з копченою ковбасою

Дуже смачний салат із капусти з копченою ковбасою – це цікаве рішення для вашого домашнього столу. Таке частування порадує яскравим смаком та простим кулінарним процесом. Для приготування використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 400 гр.
  • Ковбаса копчена – 200 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Петрушка – 4 гілки.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Майонез – 100 грн.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.

Крок 3. Тонкими брусочками ріжемо копчену ковбасу.

Крок 4. Очищаємо зубчики часнику та продавлюємо їх через часник. Також можна нарубати ножем або натерти на тертці.

Крок 5. Солимо і перчимо капусту, розтираємо її руками до виділення соку.

Крок 6. З’єднуємо капусту з ковбасою та часником, поливаємо майонезом.

Крок 7. Дрібно рубаємо петрушку для подачі.

Крок 8. Закуску добре перемішуємо для рівномірного розподілу майонезу.

Крок 9. Дуже смачний салат із капусти з копченою ковбасою готовий. Посипайте його подрібненою петрушкою та пригощайтеся!

Салат із капусти із зеленим горошком

Салат із капусти із зеленим горошком відмінно урізноманітнить ваш обідній стіл. Подавайте апетитне частування з гарячими гарнірами та іншими стравами. Такий салат ви приготуєте за лічені хвилини. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Горошок зелений – 4 ст.
  • Огірок маринований – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Оцет яблучний – 1 год.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо білокачанну капусту і дрібно шаткуємо її.

Крок 2. Кладемо інгредієнт у глибоку миску, доповнюємо сіллю, меленим перцем та яблучним оцтом. Перемішуємо.

Крок 3. Дрібно нарізаємо цибулю.

Крок 4. Також невелико обробляємо маринований огірок.

Крок 5. Відправляємо до капусти цибулю та огірок. Сюди ж викладаємо зелений горошок.

Крок 6. Виливаємо олію і перемішуємо.

Крок 7. Салат із капусти із зеленим горошком готовий. Подавайте частування до столу!

Салат зі свіжої білокачанної капусти з куркою

Салат зі свіжої білокачанної капусти з куркою – це легке та смачне рішення для вашого швидкого обіду чи перекушування. Спробуйте приготувати просту страву за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Урізноманітнюйте ваше звичне домашнє меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 400 гр.
  • Філе куряче – 500 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сухарики – 100 гр.
  • Майонез – 150 грн.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо куряче філе до готовності у підсоленій воді близько 20 хвилин.

Крок 2. Дрібно шаткуємо капусту, солимо її, перчимо і розтираємо руками до виділення соку.

Крок 3. Відварене філе остудити і ріжемо невеликим кубиком.

Крок 4. Натираємо твердий сир на великій тертці.

Крок 5. З’єднуємо всі інгредієнти у спільній мисці. Поливаємо майонезом і до смаку доповнюємо сіллю і меленим перцем.

Крок 6. Перемішуємо та розкладаємо по порційним тарілкам.

Крок 7. Салат із свіжої білокачанної капусти з куркою готовий. Перед подачею доповнюйте закуску сухариками, що хрумтять.