Тунець на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тунець на сковороді – це дієтична страва, яка приведе в захват ваші смакові рецептори! Ця морська риба дивує своєю щільною текстурою і чіткими волокнами, які дуже нагадують червоне м’ясо, схожість у смаку теж присутня. При обсмажуванні можна самостійно регулювати прожарювання рибки, а також використовувати різні добавки по своєму смаку, наприклад: кунжут, соєвий соус або вершковий соус. Подавати таке блюдо можна як просто з овочевим салатом, так і з гарніром.

Стейк з тунця на сковороді

Стейк з тунця на сковороді – це високобілкове страва, яка стане для вас корисним і шалено смачним обідом або вечерею. Обсмаженого тунця рекомендується подавати до столу в поєднанні з салатами зі свіжих овочів і легкими гарнірами. Для готування підійде, як свіжий, так і розморожений продукт.

Інгредієнти

  • Стейк з тунця 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Сіль 2 щіпки

Процес приготування:

  1. Перед початком готування виймаємо рибу з морозильної камери і даємо час відтанути при кімнатній температурі.
  2. Стейки солимо і поливаємо соком цитрусового фрукта.
  3. Тунця скроплюємо оливковою олією і залишаємо для просочення на 20-30 хвилин, протягом цього часу один раз перевертаємо.
  4. Сковорідку розжарюємо і викладаємо основний компонент, обсмажуємо за три хвилини з кожного боку.
  5. Підрум’янену рибу загорнути у фольгу на кілька хвилин.
  6. Страва готуємо та подаємо до столу.
  7. Смачного!