Тунець на сковороді – це дієтична страва, яка приведе в захват ваші смакові рецептори! Ця морська риба дивує своєю щільною текстурою і чіткими волокнами, які дуже нагадують червоне м’ясо, схожість у смаку теж присутня. При обсмажуванні можна самостійно регулювати прожарювання рибки, а також використовувати різні добавки по своєму смаку, наприклад: кунжут, соєвий соус або вершковий соус. Подавати таке блюдо можна як просто з овочевим салатом, так і з гарніром.
Стейк з тунця на сковороді
Стейк з тунця на сковороді – це високобілкове страва, яка стане для вас корисним і шалено смачним обідом або вечерею. Обсмаженого тунця рекомендується подавати до столу в поєднанні з салатами зі свіжих овочів і легкими гарнірами. Для готування підійде, як свіжий, так і розморожений продукт.
Інгредієнти
- Стейк з тунця 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Сіль 2 щіпки
Процес приготування:
- Перед початком готування виймаємо рибу з морозильної камери і даємо час відтанути при кімнатній температурі.
- Стейки солимо і поливаємо соком цитрусового фрукта.
- Тунця скроплюємо оливковою олією і залишаємо для просочення на 20-30 хвилин, протягом цього часу один раз перевертаємо.
- Сковорідку розжарюємо і викладаємо основний компонент, обсмажуємо за три хвилини з кожного боку.
- Підрум’янену рибу загорнути у фольгу на кілька хвилин.
- Страва готуємо та подаємо до столу.
- Смачного!
