Тунець на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тунець на сковороді у вершковому соусі

Тунець на сковороді у вершковому соусі – це вишукана страва, яке підкорить вас не тільки своїм ефектним зовнішнім виглядом, але і своїм неймовірним смаком і ароматом. Для насиченості соусу рекомендуємо розбавити його невеликою кількістю каперсів і лимонним соком – пальчики оближеш!

Час готування – 7 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Тунець – 150 гр.
  • Масло оливкова – 10 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для соусу:

  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Каперси – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підталу рибу обполіскуємо водою і обсушуємо за допомогою паперових рушників.

Крок 2. Скроплюємо маслом і присипаємо меленим перцем.

Крок 3. Розігріваємо сковорідку і промазуємо тонким шаром оливкової олії, кладемо тунця.

Крок 4. Обсмажуємо протягом 60 секунд і перевертаємо.

Крок 5. Аналогічно поступаємо з другою стороною. Бока смажимо не довше, ніж за 30 секунд.

Крок 6. Для соусу в окремій жароміцної посуді розтоплюємо шматочок вершкового масла, підливаємо кислий сік.

Крок 7. Слідом висипаємо каперси, гарненько перемішуємо і через хвилину, знімаємо з конфорки.

Крок 8. Стейки красиво нарізаємо і щедро поливаємо соусом. Готуйте і отримуйте задоволення!