Тунець на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тунець в соєвому соусі з кунжутом на сковороді

Тунець в соєвому соусі з кунжутом на сковороді – це ресторанну страву, яка запросто можна приготувати на власній кухні, не маючи під рукою ніякого спеціального устаткування. Стейк в кунжутною паніровці припаде до смаку всім любителям азіатської кухні – гарантуємо!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Тунець – 500 гр.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Оцет рисовий – 3 ст. л.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Кунжут білий – 4 ст. л.
  • Кунжут чорний – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожену рибу ретельно промиваємо під струменем води і насухо витираємо паперовими рушниками. Нарізаємо порційними шматками товщиною близько 2,5-3 сантиметрів.

Крок 2. Маринуємо рибу протягом півгодини в суміші, що складається з рисового оцту, столової ложки кунжутної олії, соєвого соусу і оцту.

Крок 3. Через 30 хвилин шматки обсушуємо і обвалюють у двох видах кунжутного насіння.

Крок 4. На сковороді розігріваємо і кунжутне масло: смажимо тунця по 2 хвилини з двох сторін.

Крок 5. Ароматну рибу кладемо на тарілки і нарізаємо скибочками – приступаємо до трапези. Приємного апетиту!