Тунець в соєвому соусі з кунжутом на сковороді
Тунець в соєвому соусі з кунжутом на сковороді – це ресторанну страву, яка запросто можна приготувати на власній кухні, не маючи під рукою ніякого спеціального устаткування. Стейк в кунжутною паніровці припаде до смаку всім любителям азіатської кухні – гарантуємо!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Тунець – 500 гр.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Оцет рисовий – 3 ст. л.
- Масло кунжутне – 2 ст. л.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Кунжут білий – 4 ст. л.
- Кунжут чорний – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожену рибу ретельно промиваємо під струменем води і насухо витираємо паперовими рушниками. Нарізаємо порційними шматками товщиною близько 2,5-3 сантиметрів.
Крок 2. Маринуємо рибу протягом півгодини в суміші, що складається з рисового оцту, столової ложки кунжутної олії, соєвого соусу і оцту.
Крок 3. Через 30 хвилин шматки обсушуємо і обвалюють у двох видах кунжутного насіння.
Крок 4. На сковороді розігріваємо і кунжутне масло: смажимо тунця по 2 хвилини з двох сторін.
Крок 5. Ароматну рибу кладемо на тарілки і нарізаємо скибочками – приступаємо до трапези. Приємного апетиту!