Свиняча лопатка – це соковита і смачна частина м’яса свинини. З неї можна приготувати велику кількість ситних і апетитних страв. Кращі з них ми зібрали в перевіреної кулінарної збірці з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Обов’язково беріть на замітку, радуйте себе і близьких яскравими частуваннями.
Свиняча лопатка, запечена у фользі в духовці
Свиняча лопатка, запечена у фользі в духовці, виходить дуже соковитою, ніжною і ароматною. Відмінне кулінарне рішення для вашого яскравого обіду, вечері або святкового столу. Для запікання м’яса в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Інгредієнти на
6 порц.
- Свиняча лопатка 1 кг
- соєвий Соус за смаком
- Часник 3 зуб.
- Сіль за смаком
- Спеції і Приправи за смаком
- Зелень за смаком
Процес приготування:
- Відрізаємо фольгу і кладемо її на деко.
- На фольгу викладаємо попередньо промиту і обсушену свинячу лопатку. Якщо на м’ясі є плівки, то їх видаляємо.
- Добре поливаємо свинину соєвим соусом.
- Солимо і посипаємо спеціями. Додаємо сюди подрібнений часник. Можна зробити невеликі надрізи в м’ясі і розмістити шматочки часнику тут.
- Додаємо трохи ароматної зелені.
- Загортаємо м’ясної шматок фольгою і відправляємо в духовку. Готуємо при температурі 200 градусів 1 годину. За 10 хвилин до готовності розкриваємо фольгу, щоб скоринка підрум’янилася.
- Свиняча лопатка, запечена у фользі в духовці, готова. Виймайте з фольги і подавайте до столу.
