Рубані курячі котлети з майонезом – 6 рецептів з покроковими фото

Рубані курячі котлети з майонезом – це дивно смачний і корисний продукт для сімейного обіду або вечері. Також кулінарна ідея порадує вас простим і швидким процесом приготування. Для цього скористайтеся нашою перевіреної підбіркою з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Рубані котлети з курячої грудки з майонезом на сковороді

Рубані котлети з курячої грудки з майонезом на сковороді – яскраве блюдо для вашого смачного і ситного обіду. Такий продукт нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього дотримуйтесь простим крокам з нашого рецепта. Порадуйте себе і рідних апетитним частуванням з ніжного курячого м’яса.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Куряче філе 300 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Кріп 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Промиваємо невеликий шматок курячого філе і обсушуємо його.
  2. Дрібно розбираємо куряче м’ясо ножем.
  3. Кладемо інгредієнт в глибоку миску. Доповнюємо його майонезом, курячим яйцем, борошном, сіллю і перцем.
  4. Ретельно перемішуємо вміст і доповнюємо його подрібненою зеленню. Можна використовувати свіжий продукт або заморожений.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і порційно викладаємо рубаний фарш у вигляді плоских котлет.
  6. Обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін.
  7. Рубані котлети з курячої грудки з майонезом на сковороді готові. Пригощайтеся!

Рубані курячі котлети з сиром і майонезом

Рубані курячі котлети з сиром і майонезом – неймовірно смачне, поживне і нескладна в кулінарному виконанні частування для вашого столу. Такий апетитний продукт порадує вас своєю соковитістю і привабливою рум’яної скоринки. Підходить як для обідів, так і свят.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Крохмаль картопляний – 30 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Каррі – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо, обсушуємо куряче філе і дрібно рубаємо ножем.

Крок 2. Твердий сир натираємо на дрібній або середній тертці.

Крок 3. Шматочки курячого філе викладаємо в глибоку миску разом з тертим сиром. Посипаємо продукти сіллю і каррі, доповнюємо картопляним крохмалем.

Крок 4. Сюди ж розбиваємо куряче яйце і викладаємо майонез. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 5. Ложкою викладаємо рубаний фарш в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо продукт до рум’янцю з обох сторін.

Крок 6. Після всі котлети повертаємо в сковороду. Вливаємо пару ложок води. Закриваємо заготівлю кришкою і тушкуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин.

Крок 7. Рубані курячі котлети з сиром і майонезом готові. Пригощайтеся!

Рубані котлети з майонезом і крохмалем

Рубані котлети з майонезом і крохмалем послужать апетитним частуванням для вашого обіднього столу. Котлети, приготовані за таким рецептом виходять дуже соковитими, ніжними всередині і рум’яними зовні. Їх можна подавати з овочевими гарнірами, крупами або макаронами.

Час готування – 55 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,7 кг
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо куряче філе розморожуємо, промиваємо його під водою і обсушуємо.

Крок 2. Далі курячий продукт дрібно рубаємо ножем.

Крок 3. Викладаємо інгредієнт в глибоку миску. Доповнюємо його майонезом, яйцями, крохмалем, продавлений через землянку часником і сіллю.

Крок 4. Ретельно перемішуємо масу і даємо їй настоятися близько 30 хвилин. Можна прибрати в холодильник, накривши харчовою плівкою.

Крок 5. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Столовою ложкою викладаємо сюди курячий фарш.

Крок 6. Обсмажуємо заготовки з обох боків до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Рубані котлети з майонезом і крохмалем готові. Пригощайтеся!

Рубані котлети з курячого філе з майонезом, борошном і яйцем

Рубані котлети з курячого філе з майонезом, борошном і яйцем – яскраве і смачне частування, яке точно урізноманітнює звичне обіднє меню. Такі котлети виходять неймовірно соковитими, м’якими і смачними. Ваші близькі не зможуть встояти. Тому беріть на замітку наш перевірений рецепт і приступайте до приготування!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе рубаємо ножем на дрібні шматочки.

Крок 2. Відправляємо продукт в глибоку миску. Доповнюємо сіллю і спеціями за смаком. Можна використовувати сушені ароматні трави, мелений перець.

Крок 3. Розбиваємо сюди курячі яйця і додаємо майонез. Ретельно перемішуємо заготовку.

Крок 4. Відправляємо в масу подрібнену ріпчасту цибулю і борошно.

Крок 5. Знову все перемішуємо. На цьому етапі можна додати подрібнену зелень (за бажанням).

Крок 6. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Столовою ложкою викладаємо сюди курячий фарш.

Крок 7. Обсмажуємо заготовки з обох боків до яскравого рум’янцю.

Крок 8. Рубані котлети з курячого філе з майонезом, борошном і яйцем готові. Подавайте апетитне частування до столу!

Рубані котлети з цибулею і майонезом

Рубані котлети з цибулею і майонезом – це дуже смачне, поживне і нескладний у виконанні частування для вашого домашнього столу. Такий апетитний продукт порадує вас своєю соковитістю і привабливою рум’яною скоринкою. Беріть на замітку і зробіть ваше обіднє меню!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • куряче Філе – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Борошно – 50 гр.
  • Кріп – 3 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожене філе куряче промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.

Крок 2. Далі продукт дрібно рубаємо ножем.

Крок 3. Викладаємо подрібнене філе в глибоку миску. Доповнюємо його подрібненою цибулею, кропом, часником. Сюди ж викладаємо майонез, сіль, перець і розбиваємо курячі яйця. Гарненько все перемішуємо.

Крок 4. В заготовку всипаємо борошно. Знову перемішуємо.

Крок 5. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Столовою ложкою викладаємо сюди курячий фарш.

Крок 6. Обсмажуємо заготовки з обох боків до появи рум’яної скоринки.

Крок 7. Рубані котлети з цибулею і майонезом готові. Подавайте апетитне блюдо до столу!

Рубані курячі котлети з майонезом без крохмалю

Рубані курячі котлети з майонезом без крохмалю – це спокуслива ідея для вашого сімейного обіду або вечері. Такий продукт вийде неймовірно соковитим і цікавим за смаком. Його можна подавати з овочевими гарнірами, макаронами, крупами або з чорним хлібом. Спробуйте!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крупа манна – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо два шматочки курячого філе з грудки, обсушуємо паперовим рушником.

Крок 2. Далі м’ясо розрізаємо на дуже дрібні шматочки.

Крок 3. Перекладаємо курячу масу в глибоку миску. Доповнюємо його майонезом, курячим яйцем, манною крупою, сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 4. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його ножем. Відправляємо до решти інгредієнтів.

Крок 5. Вимішуємо рубаний фарш до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Крок 6. Добре прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Столовою ложкою викладаємо підготовлену масу у вигляді акуратних плоских котлеток. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 7. Рубані курячі котлети з майонезом без крохмалю готові. Подавайте апетитне частування до столу!