Котлети з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Котлети з індички в духовці — соковита і яскрава за смаком страва. Домашні котлети з м’яса індички відрізняються меншою калорійністю, ніж ті ж продукти зі свинини або яловичини. Беріть на замітку 7 кулінарних ідей для вашого обіду з використанням духовки!

Як приготувати соковиті котлети з фаршу індички в духовці?

Корисні і поживні котлети з індички відмінно підійдуть до домашнього столу. Щоб блюдо вийшло ніжним і соковитим, приготуйте його за особливим рецептом з використанням духовки!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Філе індички ⅔ кг
  • Картопля 2 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для курки, за смаком
  • Масло рослинне 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати соковиті котлети з індички в духовці? Підготуємо інгредієнти за списком. Картоплю можна заздалегідь очистити і промити.
  2. Пропускаємо філе індички через м’ясорубку і з’єднуємо його з курячим яйцем, сіллю і спеціями.
  3. Розмішуємо масу і додаємо в неї дрібно натертий картоплю.
  4. Далі викладаємо подрібнену зелену цибулю.
  5. Перемішуємо продукти разом з борошном.
  6. З отриманого фаршу ліпимо круглі котлети і розподіляємо їх по формі, обмазаної рослинним маслом. Випікаємо 30 хвилин при температурі духової шафи 180 градусів.
  7. Рум’яні і неймовірно соковиті котлети готові. Подавайте до столу з соусом або гарніром!