Бараняча нога, запечена в духовці – 10 смачних, соковитих рецептів з фото покроково

Бараняча нога, запечена в духовці — соковите і дуже смачне блюдо для святкового столу. Процес приготування баранини не можна назвати дуже швидким, однак, надто велике бажання кулінарів приготувати баранячу ногу, соковиту і смачну, запечену в духовці, і подати цей святковий і ароматне блюдо на стіл перед гостями. Рекомендуємо брати м’ясо молодої тварини, воно світле і ніжне, і страви їх нього виходять ароматними та смачними по кожному з представлених вам рецептів з фото і покроково.

Соковита бараняча нога, запечена у фользі

Це блюдо порадує вас і гостей на вашому святковому столі не тільки презентабельним виглядом, але і прекрасним ароматом. Готується просто і швидко. Баранину запечемо в фользі до стану середньої прожаренности, воно вийде ніжне, ароматне і соковите.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Бараняча нога 1 шт. (2-2.5 кг)
  • Сіль за смаком
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник 6 зуб.
  • Розмарин 3 гілки

Процес приготування:

  1. Як смачно запекти соковиту баранячу ногу в духовці? Якщо м’ясо з морозилки — розморозьте в холодильнику, потім дістаньте і залиште на годину при кімнатній температурі, інакше час приготування потрібно збільшувати.
  2. Гарненько натріть все м’ясо оливковою олією, сіллю і перцем за смаком. Якщо у вас є дротяна стійка — покладіть ногу на неї і розмістіть на деко, якщо немає-можна без неї.
  3. Духовку треба розігріти і поставити на програмі «Гриль» м’ясо на верхній рівень так, щоб між верхом і м’ясом було не менше 5 див. Підрум’яньте ногу 6-8 хвилин дістаньте м’ясо і переверніть його на іншу сторону, поставте назад і запікайте з другої сторони.
  4. Часник очистіть і подрібніть ножем разом з гілками розмарину.
  5. Ногу дістанемо з духовки, вимкнемо режим гриля і поставимо температуру 180 градусів. Баранину знову необхідно перевернути і натерти підготовленими спеціями і будемо запікати вже в центрі духовки.
  6. Укутайте м’ясо у фольгу зверху нещільно, вільно, це потрібно, щоб не підгоріли спеції і м’ясо краще пропеклося, і помістіть в духовку готуватися на 90 хвилин.
  7. Необхідно перевірити температуру м’яса. Витягніть ногу з духовки, зніміть фольгу і додайте кухонний термометр в самій товстій частині м’яса так, щоб він не доторкався до кістки. При температурі 57°С баранина готова, якщо температура нижче-поверніть її в духовку без фольги до повної готовності. Міряйте температуру м’яса періодично через 20 хвилин.
  8. Коли м’ясо повністю приготується — дістаньте його і залишити «відпочивати» 15 хвилин.
  9. Для подачі ногу укладаємо паралельно обробній дошці, нарізаємо на пласти за 1,5-2 см гострим ножем. Коли дійшли до кістки, обрізаємо м’ясо невеликими шматками з неї.

Подавати можна з будь-яким гарніром або овочами.

Порада: Баранину, що залишилася після обіду, можна покласти у холодильник не більше 3-х днів, але краще в морозилку, попередньо загорнувши у фольгу кожен шматочок окремо. Перед подачею помістіть їх в духовку на 10 хв при 180 градусах.

Як приготувати баранячу ногу в рукаві в духовці

Приготування страви просте і не хитромудре. При запіканні таким способом бараняче м’ясо добре просмажиться у власному соку і буде танути в роті, а рум’яна кірочка додасть святковий і апетитний вигляд страви. Подбайте заздалегідь про наявність рукава великого розміру для ноги, стандартний — може виявитися малуватий.

Склад:

  • Бараняча нога або окіст – 1 шт.(1,5 кг)
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Спеція «Суміш чотирьох перців» – ½ ч. л.
  • Коріандр мелений– ½ ч. л.
  • Паприка солодка – ½ ч. л.
  • Спеція «Зіра»– ½ Ч. л.
  • Часник – ½ головки
  • Лавровий лист – 6 шт.
  • Рослинна олія– 3 ст. л.
  • Чебрець – ½ ч. л.
  • Сіль – щіпка

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю і часник від лушпиння, промиваємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник – зубчик на кілька частин. У чистому м’ясо баранини робимо проколи ножем і засовуємо в них часник, по шматочку в кожен отвір.

2. Цибулю трохи розминаємо руками і засипаємо в нього перетертий дрібно лавровий лист, можна пару крапель ускуса бризнути. Приправи і сіль розмішуємо з маслом і змащуємо м’ясо соусом з усіх боків, і перев’язуємо м’ясо кулінарною ниткою.

3. Відрізаємо рукав для запікання такого розміру, щоб залишався простір близько м’яса, зав’язуємо з одного боку хвіст. Укладаємо в рукав цибулю і зверху ногу, перемішуємо рукою так, щоб цибуля виявився з усіх сторін. Зав’язуємо хвіст, робимо кілька проколів у рукаві зубочисткою зверху для виходу пари.

4. Духовка розігрівається до 180 градусів. Рукав ставимо на деко або у форму і запікаємо 2,5 години. Потім розрізаємо рукав, розкриваємо його, поливаємо соком, що утворився ногу і залишаємо для рум’яності ще на 30 хвилин, поливаючи соком через кожні 10 хвилин.

5. Після закінчення часу запікання, дістанемо деко і залишаємо м’ясо відпочити 15 хвилин. При подачі укладаємо на сервірувальну тарілку з зеленню або нарізаємо скибочками в 1,5 див.

6. Приємного апетиту!

Бараняча нога в духовці — рецепт від Сталика Ханкишиева

Приготуємо баранину за рецептом автора безлічі кулінарних книг Сталика Ханкишиева, який пропонує підійти до питання комплексно і приготувати повноцінний обід. Гарнір запечемо прямо в м’ясі, а ще приготуємо відмінний суп — бульйон з запеченими овочами тандир-шурпа. Такий обід вразить усіх гостей.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(2 кг)
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Томат – 2 шт.
  • Сало (курдюк) – 80 р.
  • Сіль – за смаком
  • Цукровий пісок – за смаком
  • Спеції

Овочі для шурпи на вибір:

  • Картопля – 3 шт.
  • Баклажан – 1-2 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Капуста брокколі (або білокачанна) – 150 р.

Процес приготування:

1. З ноги видаліть жилу заодно з частиною плівок з м’язів і приберіть стегнову кістку. Обріжте сало з ноги, але не всі, а так, що на ній залишилось.

2. Приготуємо фарш, покладіть на гарячу сковороду невеликі шматочки сала і тримайте, поки не виділиться достатньо жиру для обсмажування цибулі, але стежте, щоб сало не перетворилося на шкварки. Цибуля доведіть до золотистого кольору і додайте порізану брусочками моркву. Присипте приправами і сіллю за смаком і потримайте 7 хвилин, поки морква не прийме аромат плову. Додайте помідори без шкірки або томатну пасту і готуйте 10 хвилин, поки не зникне запах сирих помідорів.

3. Додайте в сковороду 100 мл бульйону чи води, дайте овочам потушиться і перевірте на смак сіль. Якщо томати дали багато кислоти — виправте справа цукром. Фаршу потрібно дати охолонути, щоб соки застигли і не розтікалися по м’ясу, а залишилися всередині.

4. Для приготування тандир — шурпи овочі очищаємо від шкірки, насіння, помийте і наріжте їх великими шматочками, покладіть в жаростійку миску, посоліть, налийте окріп і перемішайте.

5. Укладіть фарш в ногу і обв’яжіть перед запіканням, щоб зберегти її форму. Покладіть ногу на решітку в розігріту духовку до 180 градусів на 45 хвилин, а під неї поставте тарілку з шурпою, у неї буде стікати сік і жир з ноги.

6. Під час приготування температуру спека будемо зменшувати, після закінчення попереднього часу ставимо 150 градусів на 45 хвилин, потім 120 градусів на 30 хвилин і на 90 градусів ще 20 хвилин. В кінці приготування можна поставити на 5 хвилин під верхній гриль і м’ясо і овочі.

Відмінний суп і запечене м’ясо готове!

Простий і смачний рецепт баранячі ноги з картоплею в духовці

М’ясо, приготоване за цим рецептом буде розвалюватися на шматки і падати з кістки. Баранина дуже м’яка і ніжна всередині і з пряною скоринкою зверху, так чудово поєднується з запеченою картоплею в ароматній цибулевої карамелі.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(2 кг)
  • Картопля невеликий – 8 шт.
  • Зубчики часнику – 5 шт.
  • Сіль велика – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – ½ ч. л.
  • Кумин – ½ ч. л
  • Коріандр – ½ ч. л.
  • Чебрець – ½ ч. л.
  • Базилік – ½ ч. л.
  • Оливкова олія – 5 ст. л.
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Розмарин сухий – ½ ч. л.
  • Бульйон м’ясний – 300 мл

Процес приготування:

1. Очистіть часник, натиснувши на нього плоскою частиною ножа, і наріжте 2 зубки на тонкі довгі пластини. Очистіть баранячу ногу від надлишків жиру, зробіть надрізи і вкладете в них пластини часнику.

2. Змішайте приправи і сіль з 2 ст. л олії і 3 подрібненими зубками часнику, перемішайте і натріть сумішшю ногу і поставте її маринуватися в холод на 6-8 годин. Дістаньте на годину ногу відігрітися з холоду. А поки розігрійте духовку до 250 градусів.

3. Картопля краще взяти молодий і дрібний, але смачно буде з будь-яким. Почистіть, при необхідності розріжте його на кілька частин. Очищену моркву і цибулю порізати товстими кільцями. Посипте крупною сіллю, розмарином (можна свіжим) і полийте зверху оливковою олією. Перемішайте і викладіть овочі на дно дека і на них — баранину. Надішліть запікати страву на 40 хвилин у духовку. Так ми отримаємо рум’яну скоринку.

4. Заливаємо блюдо бульйоном на 1/3. При бажанні можна його замінити на червоне сухе вино або світле пиво. Закриває форму фольгою і ставимо в духовку на 3 години, зменшивши температуру на 160 градусів.

5. Ногу викладаємо на блюдо і поруч розміщуємо картоплю. Поливаємо м’ясо цибулевої карамеллю.

Бараняча нога з запеченою картоплею готова! Насолоджуйтесь, будь ласка!

Як смачно запекти баранячу ногу з овочами в духовці?

Рецепт для того випадку, коли хочеться приготувати м’ясо з овочевим гарніром, не витрачати на це багато часу і отримати повноцінне і смачне друге блюдо. При цьому, запікаючи в духовці, ми збережемо максимум корисних речовин.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(1,5 кг)
  • Морква середня – 2 шт.
  • Зубчики часнику – 3 шт.
  • Картопля– 0,5 кг
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Болгарський перець – 3 шт.
  • Цибулина середня – 4 шт.
  • Баклажан – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • м’ясистий Помідор – 6 шт.
  • Спеції для баранини – 2 ст. л.
  • Зелень петрушки і базиліка – по 3 шт.

Процес приготування:

1. Баранячу ногу очистіть за допомогою ножа від жилок, жиру і плівок. Зріжте м’ясо з тонкої кістки, за неї буде зручно братися і під час і після приготування. Ножем зробіть проколи, щоб спеції потрапили в глибину м’яса.

2. Спеції для баранини можна придбати готові або зібрати самому, в нього входять: джамбул, зіра, кореандр, карі, паприка, куркума, реган, томат, чебрець, шафран. З’єднайте в невеликій мисці спеції з маслом і дрібно порубаними зубчиками часнику. Натріть цим маринадом баранину. Трохи приправи залиште для овочів.

3. Для приготування візьміть великий і глибокий лист, змастіть його маслом за допомогою кухонного кисті. Покладіть ногу і обрізку м’яса в центр.

4. Вимиті баклажани наріжте кружечками і засипте сіллю на 10 хвилин, щоб пішла гіркота. Після промийте і викладіть до ноги. Картоплю і моркву очистіть, помийте і наріжте моркву кільцями, картоплю — великими часточками. Цибуля звільніть від лушпиння, промийте і наріжте великими півкільцями.

5. Овочі викладіть на деко. Посипте сіллю за смаком і вилийте суміш спецій, при необхідності, перемішайте овочі, щоб приправи були розподілені рівномірно. Накрийте форму фольгою і відправте в духовку при 200 градусах на 60 хвилин.

6. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи і опустіть в окріп на 5 хвилин, очистіть від шкірки. Перець очистіть від насіння, промийте і наріжте великими шматками.

7. Дістаньте деко з жаровні, зніміть фольгу, викладіть перець і томат і поставте запікатися на 5-7 хвилин. Перевірити готовність м’яса, якщо необхідно — дістаньте готові овочі, щоб не пересушити і відправте м’ясо доготавливаться, зменшивши температуру до 180 градусів і періодично поливаючи соком від м’яса.

8. Дістаньте ароматне блюдо з духовки, загорніть вільну кістка ноги фольгою, це зручно при нарізці м’яса і дайте м’ясу відпочити 10 хвилин. Перемішайте овочі в соку від баранини і викладіть їх на блюдо поруч з красивою запеченої баранячої ногою. Посипати посіченою зеленню або покладіть її цілими гілочками.

Ваш повноцінний обід готовий! 6. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування баранячі ноги з медом

Для початку замаринуем ногу в спеціях і будемо готувати в духовці, поливаючи соусом з меду і м’яти. Чудовий смак баранини і запечена скоринка підкорить вас і ваших гостей приголомшливим ароматом і святковим виглядом

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(близько 2 кг)
  • Кмин – 5 р.
  • Зубчики часнику – 3 шт.
  • Коріандр – 5 р.
  • Оливкова олія – 40 мл
  • Квітковий рідкий мед – 50 г
  • М’ятний соус – 50 г
  • Апельсиновий сік – 50 мл
  • Перець і сіль – за смаком

Процес приготування:

1. З’єднайте і потовчіть в ступці часник, кмин, коріандр, масло, поперчіть і посоліть за смаком.

2. Баранину промити і обсушити паперовим рушником, плівки, зайвий жир, жилки, змастіть сумішшю приправ і поставте на 4 години в холод під плівкою.

3. В окремій мисці з’єднати мед, м’ятний соус і апельсиновий сік. Перекладіть баранячу ногу на деко і поставте в духовку з температурою 220 градусів на 30 хвилин, потім поміняйте температуру на 180 і продовжуйте запікати 1 годину. Протягом усього часу приготування кожні 10 хвилин поливайте м’ясо приготовленою медово-м’ятним соусом.

4. Температуру приготування м’яса краще перевіряти кухонним термометром. Температура в 57-60 °С говорить про ступеня підсмажування Medium (середня), 60-66 °С – температура добре прожареного м’яса.

5. Коли баранина запечеться – деко витягніть з духовки і додайте в стороні полежати. Пам’ятайте, поки м’ясо відпочиває — воно продовжує готуватися.

6. Приємного апетиту!

Дуже смачна бараняча нога, запечена в пиві

Приготуємо ірландське печеня на пиві. Звичайно, після гасіння в казані смаку пива і алкоголю в страві не буде, вона виконає свою роль, залишивши лише приголомшливе м’яке м’ясо в соусі.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(1,5 кг)
  • Морква велика – 2 шт.
  • Корінь селери – 150 р.
  • М’ясний бульйон – 750 мл
  • Пиво темне Гіннес – 500 мл
  • Масло оливкова – 1-2 ст. л.
  • Цибулина велика – 2 шт.
  • Часник – 8 зубчиків
  • Чебрець – ½ ст. л.
  • Сіль і перець – за смаком

Процес приготування:

1. Цибулю очистіть від лушпиння, помийте і поріжте на 8 частин кожен. Моркву очистіть, вимийте і наріжте кружальцями по 1-1,5 см. Корінь селери очистіть, вимийте і наріжте кубиками.

2. З баранячої ноги зріжте м’якоть (виріжте кістка) і порізати на великі шматки, посоліть і поперчіть, відставте в сторону. Увімкніть Духовку на розігрів до 180 градусів. У чавунному казані з товстим дном посмажте шматки баранячої ноги до золотої скоринки з обох сторін на сильному вогні.

3. Вогонь зробіть менше, додайте пиво і м’ясний бульйон, з’єднайте з овочами. Бульйон повинен повністю покрити вміст казана, якщо необхідно — додайте ще бульйон. Доведіть до кипіння, зверху покладіть кришку і поставте в духовку на 3 години. Через 2 години зніміть кришку, встановити температуру 160 градусів. Так підлива утушится і стане густою.

4. На гарнір добре підійде ніжне пюре або крупа. М’ясо поливається підливою.

Приємного апетиту!

Соковита бараняча нога в духовці з гірчицею

Бараняча нога, попередньо замаринована в гірчичному соусі, виходить соковитою і ніжною, можна подавати її і теплою і холодною, а приготування просте і швидке. Маринувати краще поставити на ніч або не менше 6 годин вдень.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(1,6-2 кг)
  • Масло рослинне – 1-2 ст. л
  • Гірчиця гостра – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Сушені трави – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – ½ ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Часник сушений – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Баранячу ногу промийте і висушіть паперовим рушником. Ножем зачистіть від плівок, обріжте зайвий жир і сухожилля.

2. В окремій не великій мисці змішайте гірчицю, соєвий соус, сіль, сушені трави, часник і перець за смаком. Якщо вийшла дуже густа кашка — додайте 1-2 ст. л. води. Натріть м’ясо готової приправою, покладіть в миску, закрийте зверху харчовою плівкою і поставте маринуватися в холодильник на ніч.

3. У глибокий лист налити 2 склянки киплячої води і поставте в духовку, прогріту до 230 градусів. Зверху над листом встановіть решітку і покладіть на неї баранячу ногу. Вода буде випаровуватися під м’ясом і допоможе не пересушити його.

4. Через 10 хвилин температуру змініть на 170 градусів і запікайте ще 70 хвилин до готовності. Час приготування необхідно розрахувати в залежності від ваги м’яса: 420 г готується 15 хвилин.

5. Готове м’ясо вийміть з духовки і залиште відпочити на 15 хвилин.

Подавайте баранячу ногу на стіл цілком або порційно порізаним з улюбленим гарніром або овочевими салатами і насолоджуйтеся!

Простий і смачний рецепт баранячі ноги, запеченої у вині

Приголомшливий рецепт ароматної баранини з анчоусами у винному соусі. Бульйон на вині, в якому буде готуватися блюдо, додасть приємний смак запечене м’яса. Анчоуси використовувалися як приправа до м’яса здавна, вони додадуть йому гоструватий і пікантний аромат.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(2 кг)
  • Цибуля ріпчаста (середній) – 5 шт.
  • Анчоус консервований – 6 шт.
  • Часник (великий) – 1 головка
  • Розмарин сушений – 5 гілок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний – ½ ч. л.
  • Масло рослинне – 3-4 ст. л.
  • М’ясний бульйон – 300 мл
  • Вино червоне сухе -300 мл

Процес приготування:

1. Відокремте від головки часнику 6 зубчиків, решту промийте прямо в лушпинні і залиште обсихати на паперовому рушнику. Зубчики очистіть від лушпиння, натискаючи на них плоскою стороною ножа, розріжте на кілька довгастих частин кожен, покладіть в тарілку.

2. Очистіть цибулю від лушпиння, промийте і розріжте на 4 частини, перекладіть в чисту тарілку.

3. 3 гілки розмарину наріжте на невеликі частини довжиною 7 см, його пізніше викладемо на деко, 1-2 гілки наріжте на маленькі шматочки не більше 2 див., ними будемо наповнювати м’ясо.

4. Анчоуси нарізаємо дрібно і поміщаємо в окреме блюдце.

5. Баранячу ногу дістаньте з холодильника заздалегідь, вона повинна бути кімнатної температури, не варто розморожувати м’ясо під гарячою водою і в мікрохвильовці. Промиваємо його під прохолодною проточною водою, зрізаємо плівки, жилу. Жир залишаємо, щоб баранина була смачніше, коли приготується. Зробіть ножем глибокі часті надрізи, в них помістіть шматочки часнику, філе анчоусів і маленькі гілки розмарину в будь-якому зручному порядку. Обмажте м’ясо з усіх боків рослинним маслом, сіллю і перцем.

6. Для приготування заправки змішайте в каструлі м’ясний бульйон і червоне вино і на середньому вогні доведіть рідину до кипіння, після прикрийте кришкою і залиште настоятися заправку хвилин 15.

7. Форму з високим бортом для випікання баранячої ноги злегка змастіть маслом пензлем. Рівномірно викладіть цибулю, часточки часнику в лушпинні і гілки розмарину, на цю подушку укладіть ногу і залийте підготовленої заправкою з вина. Рідина повинна займати не багато, приблизно 1/3, не більше половини страви. Накрийте форму фольгою, загорніть краю, зробіть кілька маленьких надрізів, щоб виходив пар.

8. Поставте в розігріту духовку запікатися при температурі 120 градусів на 5 годин. Після дістаньте блюдо, збільшіть температуру до 200 градусів, зніміть фольгу і запікайте ще 20 хвилин. Дістаньте баранячу ногу їх духовки і відставте м’ясо в сторону на 15 хвилин.

9. Ногу перекладе на плоске блюдо, розріжте м’ясо на тонкі пластини. Подавати на стіл страву можна з овочами свіжими або маринованими, і вареною картоплею.

Приємного апетиту!

Бараняча нога з айвою, запечена в духовці

Солодка айва карамелізується на м’ясі і надає страві гармонійний смак і соковитість. Цей фрукт дуже корисний, тому ми використовуємо його не тільки при запіканні, але і подамо пюре з айви на стіл разом з м’ясом. Приготування не складне, а результат дуже порадує.

Склад:

  • Бараняча нога – 1 шт.(1,5 кг)
  • Цибуля білий (середній) – 2 шт.
  • лавровий Лист – 2-3 шт.
  • Свіжий кардамон – 8 стручків
  • Айва стигла – 2 шт.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Перець чорний – ½ ч. л.
  • Масло рослинне – 3-4 ст. л.

Процес приготування:

1. Цибулю очистіть від лушпиння, вимийте під проточною водою і поріжте на 6-8 часточок. Стиглу жовту айву розріжте навпіл, виріжте серцевину і наріжте айву часточками, шкурку у фрукта знімати не потрібно. З кардамону зніміть піну, або для більш сильного смаку цієї приправи можна цілком перемолоти її в ступці.

2. Якщо м’ясо чисте — зайвий раз мити його не потрібно. Досить зішкребти жир, обрізати плівки і видалити жилу, це важливо, щоб у м’яса не було неприємного запаху.

3. Застеліть форму фольгою, щоб страва приготувався рівномірно. Спочатку викладіть шар з половини підготовленого цибулі, спеції і сіль. На нього — баранячу ногу і залишився цибулю зі спеціями і закрийте страву шматочками айви. По краю налийте воду так, щоб вона заповнила 1/3 форми.

4. Накрийте кришкою або фольгою і поставте запікатися в духовку, прогріту до 160 градусів на 1,5-3 години залежно від товщини м’яса і віку тварини. Через 1,5 години перевірте готовність виделкою або зубочисткою. М’ясо має бути м’яким, золотисто-коричневого кольору. Кришку можна зняти за 10 хвилин до готовності і полити соком, що виділився для утворення скоринки.

5. Про готовність м’яса ви дізнаєтесь також з незабутнього дурманящему аромату, який наповнить весь ваш будинок. Айву перекладіть в блендер, подрібніть в пюре і викладіть в окрему страву, подавайте разом з м’ясом, нарізаним скибочками.

6. Можна додатково приготувати на гарнір картопля, пюре, каші або макарони.

Приємного вам апетиту!