Фрикадельки з підливкою на сковороді – це універсальне частування для обіду або вечері. Апетитні фрикадельки можна подавати до столу з будь-якими гарнірами: картопляним пюре, макаронами, крупами. Для приготування використовуйте кулінарну збірку з десяти смачних рецептів з покроковими фотографіями.
Фрикадельки із фаршу з підливкою на сковороді
Фрикадельки з фаршу з підливкою на сковороді – це смачне та цікаве кулінарне рішення для вашого обіду чи вечері. Така страва вийде соковитою, апетитною та поживною. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями та докладним описом процесу.
Інгредієнти:
на – 2 порції
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – ½ шт.
- Морква – ½ шт.
- Олія – для смаження
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Томатная паста – 1 ст.л.
- Майонез – 1 ст.л.
- Вода – 150 мл.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фрикадельки з підливкою на сковороді? Дрібно рубаємо ножем цибулю і натираємо на тертці моркву.
Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо на ній овочі до м’якого стану.
Окремо фарш вимішуємо із сіллю, перцем, ретельно перемішуємо і з отриманої маси ліпимо акуратні кульки.
М’ясні кульки викладаємо у сковороду до овочів.
Окремо вимішуємо томатну пасту з майонезом та кип’яченою водою. Отриманим соусом заливаємо наші фрикадельки з цибулею та морквою.
Стомлюємо частування під кришкою на повільному вогні близько 20 хвилин. Наприкінці посипаємо подрібненою зеленню.
Фрикадельки із фаршу з підливкою на сковороді готові. Подавайте апетитну страву до столу!