Фрикадельки з підливкою на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Фрикадельки з підливкою на сковороді – це універсальне частування для обіду або вечері. Апетитні фрикадельки можна подавати до столу з будь-якими гарнірами: картопляним пюре, макаронами, крупами. Для приготування використовуйте кулінарну збірку з десяти смачних рецептів з покроковими фотографіями.

Фрикадельки із фаршу з підливкою на сковороді

Фрикадельки з фаршу з підливкою на сковороді – це смачне та цікаве кулінарне рішення для вашого обіду чи вечері. Така страва вийде соковитою, апетитною та поживною. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями та докладним описом процесу.

Інгредієнти:

на – 2 порції

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – ½ шт.
  • Морква – ½ шт.
  • Олія – ​​для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Томатная паста – 1 ст.л.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Вода – 150 мл.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фрикадельки з підливкою на сковороді? Дрібно рубаємо ножем цибулю і натираємо на тертці моркву.

Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо на ній овочі до м’якого стану.

Окремо фарш вимішуємо із сіллю, перцем, ретельно перемішуємо і з отриманої маси ліпимо акуратні кульки.

М’ясні кульки викладаємо у сковороду до овочів.

Окремо вимішуємо томатну пасту з майонезом та кип’яченою водою. Отриманим соусом заливаємо наші фрикадельки з цибулею та морквою.

Стомлюємо частування під кришкою на повільному вогні близько 20 хвилин. Наприкінці посипаємо подрібненою зеленню.

Фрикадельки із фаршу з підливкою на сковороді готові. Подавайте апетитну страву до столу!