Свинина з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Свинина з грибами – це просте у виконанні та дуже смачна страва для ваших домашніх обідів чи свят. Якщо хочете урізноманітнити звичне меню та порадувати рідних, то обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну добірку із десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Свинина з грибами, запечена в духовці

Свинина з грибами, запечена у духовці, порадує своїм ніжним смаком та соковитістю. Таке апетитне частування можна подавати до столу з овочами чи іншими гарнірами до смаку. Ваші близькі не зможуть встояти перед яскравою стравою. Спробуйте приготувати за нашим покроковим рецептом!

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Свинина – 700 гр.
  • Печериці свіжі – 250 гр.
  • Печериці мариновані – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 мл.
  • Мінеральна вода – 100 мл. (газована)
  • Гірчиця – 1 ст.
  • Олія – ​​2 ст.л.
  • Петрушка – 3 гілки
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки

Процес приготування:

Свинина із грибами готується дуже просто. Очищаємо цибулю і дрібно ріжемо її.

Промиваємо та обсушуємо м’ясо, потім обробляємо його на невеликі шматочки.

У глибоку миску кладемо свинину, цибулю, гірчицю, сіль та перець. Добре перемішуємо.

Вливаємо мінеральну воду та знову перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 2 години, але можна і довше.

Промиваємо свіжі гриби і ріжемо їх платівками.

Кладемо в сковороду з олією.

Обсмажуємо до рум’янцю близько 6-7 хвилин.

Підготуємо шість шматків фольги на кожну порцію. Кладемо фольгу в глибоку миску і формуємо ямку.

У ямки з фольги кладемо свинину.

Також кладемо обсмажені гриби та мариновані.

Загортаємо кожну заготівлю.

Перекладаємо заготовки на лист.

Запікаємо 40 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів. Розкриваємо фольгу та запікаємо ще 15-20 хвилин.

Свинина з грибами, запечена в духовці, готова. Можна подавати до столу, прикрасивши зеленню!