Курячий шніцель – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий шніцель – це неймовірно смачна страва з птиці, яке порадує вас своєю соковитістю, яка ідеально поєднується з рум’яною і апетитною скоринкою. Завдяки цій скоринці, всі соки запечатуються всередині. Як панірування чудово підходить хлібна крихта, яку для вишуканості смаку, також можна змішати з подрібненим сиром. Подавати таку страву можна абсолютно з будь-яким гарніром і свіжими овочами.

Курячий шніцель в паніровці на сковороді

Курячий шніцель в паніровці на сковороді – це соковите і ситна страва, яке здивує вас своїм насиченим і яскравим смаком, а також апетитною скоринкою, перед якою неможливо встояти! Для приготування нам знадобиться мінімальний продуктовий набір.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Куряче філе 250 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні 100 гр.
  • Олія соняшникова 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Курячий шніцель готується дуже просто. М’ясо обполіскуємо і обсушуємо будь-яким зручним способом.
  2. Філе розрізаємо вздовж на дві рівні частини.
  3. Шматочки активно відбиваємо за допомогою кухонного молоточка.
  4. З обох сторін посипаємо сіллю і чорним перцем.
  5. У піалі расколачиваем курячі яйця.
  6. Вмочаємо заготовки яйця, а потім паніруємо в сухарях.
  7. Розігріваємо олію на сковорідці і смажимо шніцелі на помірному полум’я по 3 хвилини з кожного боку.
  8. Викладаємо рум’яну курочку на листя зеленого салату і доповнюємо свіжими овочами. Приємного апетиту!