Конвертики з лаваша – 10 рецептів на сковороді з різними начинками з фото

Смачну і поживну їжу для всієї родини можна приготувати за лічені хвилини. Спробуйте цікаву кулінарну ідею з тонкого лаваша. Пропонуємо урізноманітнити звичне меню апетитними конвертиками з різними начинками: м’ясної, грибний, сирної, фруктової та іншими.

Конвертики з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді

Смачна і проста ідея для домашнього сніданку або перекусу – конвертики з лаваша з ковбасою та сиром. Начинка вийде неймовірно соковитою і поживною. Беріть на замітку швидкий покроковий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • 1 Лаваш тонкий
  • Варена ковбаса 70 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 70 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Майонез столовий молочний 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 3 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати конвертики з лаваша на сковороді з різними начинками? Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
  2. Тонкий лаваш ділимо на смуги шириною 10-12 див.
  3. У глибокій мисці з’єднуємо продукти для начинки: подрібнену ковбасу, тертий сир і майонез.
  4. Перемішуємо заготовку.
  5. Окремо збиваємо яйце з сіллю і меленим перцем.
  6. На поверхні столу розміщуємо смужку з лаваша. Начинку викладаємо на край смужки у формі трикутника.
  7. Із смужки звертаємо конверт трикутної форми.
  8. Також чинимо і з смужками.
  9. Обсмажуємо кожен лаваш в сковороді, попередньо вмочивши в яєчну суміш.
  10. Рум’яні конвертики з ковбасою і сиром готові. Пробуйте!