Тарталетки з авокадо – 5 рецептів з покроковими фото

Це дуже смачна і легка закуска, яка стане прикрасою будь-якого святкового столу. Авокадо перетворюється в крем з сирним сиром, а також туди додається червона риба, ікра або крабові палички. Тому пропонуємо вам 5 варіантів приготування цієї страви.

Тарталетки з авокадо, сирним сиром і червоною рибою

Авокадо збивається в блендері разом з сирним сиром, і отримана маса розкладається по тарілках. Зверху викладаються шматочки червоної риби, огірок, петрушка і закуска подається до столу. Виходить дуже смачне і апетитне блюдо.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Тарталетки 8 шт. пісочних
  • Авокадо 1 шт.
  • Сир сирний 65 гр.
  • Форель 50 гр.
  • Сік лимонний 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Для прикраси:
  • Петрушка за смаком
  • Огірок за смаком
  • Перець троянді за смаком

Процес приготування:

  1. Тарталетки з авокадо приготувати дуже просто. Авокадо добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, після чого розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку за допомогою ножа, очищаємо від шкірки і нарізаємо довільними шматочками. Важливо вибрати плід з яскравою м’якоттю без темних плям, щоб начинка вийшла красивого кольору.
  2. Перекладаємо авокадо в чашу блендера, збризкуємо лимонним соком, завдяки якому воно не потемніє, і додаємо сіль. Далі відправляємо туди сирний сир і все добре збиваємо, поки не вийде однорідна густа маса.
  3. Тепер беремо пісочний тарталетки і наповнюємо їх отриманим кремом з авокадо. Для цього можна скористатися чайною ложкою або кондитерським мішком з насадками, щоб тарталетки виглядали більш оригінально.
  4. Слабосолону червону рибу нарізаємо тонкими смужками, після чого звертаємо в рулетики або трояндочки і поміщаємо їх з краю тарталеток.
  5. В кінці прикрашаємо тарталетки з авокадо з червоною рибою і сирним сиром тонко нарізаними кружальцями з огірка, зеленню петрушки і перцем троянді. Подаємо готову страву до столу як закуску. Приємного апетиту!