Перепічка — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Перепічка – національне блюдо удмуртської кухні, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Апетитна закуска яскраво різноманітить ваш стіл, порадує поживними властивостями і яскравим виглядом. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів з покроковими фотографіями.

Удмуртські перепічка — класичний рецепт

Удмуртські перепічка – класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний частування доповнить ваш домашній або святковий стіл. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого простого рецепту з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Борошно пшеничне 400 гр.
  • Борошно житнє 80 гр.
  • Вода 200 мл
  • Сіль ½ ч. л.
  • Для начинки:
  • Фарш м’ясний ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло рослинне 40 мл
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Для заливки:
  • Молоко коров’яче 100 мл
  • Яйце куряче 3 шт.

Процес приготування:

  1. Як приготувати удмуртські перепічка за класичним рецептом? Замішуємо круте тісто з двох видів борошна, води і солі. Даємо йому трохи відпочити.
  2. Ком тесту ділимо на 16 частин. Кожну розкачуємо в тонкий коржик.
  3. Далі з кожної коржі формуємо заготовки для перепечей. Піднімаємо краю коржів і фіксуємо їх. Викладаємо їх на деко.
  4. Для начинки обсмажуємо цибулю з фаршем на рослинному маслі. Солимо і посипаємо спеціями. Викладаємо начинку заготовки з тіста.
  5. Вливаємо сюди трохи олії зі сковороди.
  6. Далі поливаємо начинку заливкою з яйця і молока. Випікаємо частування 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
  7. Удмуртські перепічка за класичним рецептом готові. Подавайте до столу!