Капуста по-корейськи швидкого приготування – 8 рецептів з покроковими фото

Капуста по-корейськи швидкого приготування – закуска, яка буде актуальна для повсякденного і святкового меню. Салат виходить смачним, гострим і ароматним. Ми підібрали 8 відмінних рецептів цієї закуски.

Маринована капуста по-корейськи швидкого приготування

Якщо вам набридла звичайна квашена капуста, спробуйте замаринувати її іншим способом. Зробіть капусту по-корейськи. Вона виходить більш гострою, але зберігає звичну нам кислинку.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Капуста білокачанна 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Масло рослинне 100 мл
  • Оцет столовий 9% 50 мл
  • Цукор-пісок 2 ч. л.
  • Коріандр 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений ½ ч. л.
  • Перець білий мелений ½ ч. л.
  • Кмин ½ ч. л.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як зробити хрустку мариновану капусту по-корейськи швидкого приготування? Капусту помийте, зніміть верхні листки і виріжте качан. Наріжте капусту великими шматками.
  2. капусту Перекладіть в миску, посипте її цукром і перемішайте руками.
  3. Морква вимийте, очистіть і натріть соломкою. Часник очистіть від лушпиння, подрібніть і змішайте з морквою.
  4. Поставте сковороду на вогонь, влийте рослинне масло, прожарити його і зніміть з вогню. У гаряче масло додайте коріандр, кмин, червоний і білий перець, перемішайте. Потім ароматну масляну масу влийте в моркву, перемішайте.
  5. У капусту додайте оцет і моркву зі спеціями, посоліть, добре перемішайте.
  6. Зверху на овочі встановіть гніт і залиште при кімнатній температурі на 10-12 годин.
  7. Коли капуста буде готова, перекладіть її в стерилізовану банку і зберігайте в холодильнику.

Приємного апетиту!

Капуста з морквою по-корейськи швидкого приготування

Варіант швидкої і смачної закуски для вашого столу. Приготовлена своїми руками капуста з морквою по-корейськи виходить набагато смачніше, ніж куплена на ринку. Це універсальний салат, який добре поєднується з м’ясними та рибними стравами.

Час готування: 24 години.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Капуста білокачанна – 0,5 кг
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Куркума – 0,3 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець гіркий – 0,3 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Коріандр мелений – 1-2 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Вода – 0,4 л.
  • Сіль – 2-2,5 ч. л.
  • Цукор – 1,5 ст. л.
  • Оцет 9 % – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуйте необхідні інгредієнти за списком.

2. Капусту наріжте кубиками і злегка обімніть її руками.

3. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, часник подрібніть. Змішайте овочі. На сковороді розжарте рослинне масло, додайте сухі спеції і потім влийте ароматну масляну суміш до овочів і перемішайте.

4. У каструлі закип’ятіть воду, додайте сіль, цукор і оцет. Гарячий маринад додайте до овочів, перемішайте і дайте охолонути.

5. Встановіть на овочі гніт і залиште їх на добу при кімнатній температурі. Після цього готовий салат із капусти по-корейськи зберігайте в холодильнику.

Приємного апетиту!

Швидка капуста по-корейськи з буряком в домашніх умовах

Оригінальна пікантна закуска з капусти і буряків по-корейськи. Готується вона просто і швидко, дивує своїм яскравим виглядом і чудовим смаком.

Час готування: 24 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Морква – 200 гр.
  • Буряк – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Перець запашний горошком – 5-7 шт.
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Вода – 0,5 л.
  • Оцет 9 % – 50 мл

Процес приготування:

1. Моркву натріть на крупній тертці, буряк наріжте великими часточками, часник – тонкими пластинками.

2. У каструлю влийте воду, додайте сіль, цукор, запашний перець і лавровий лист. Доведіть маринад до кипіння, влийте оцет, перемішайте і зніміть з вогню.

3. Капусту наріжте великими кубиками.

4. Складіть капусту, буряк, часник і моркву в стерилізовану банку шарами.

5. Залийте овочі гарячим маринадом.

6. Коли заготовка охолоне, закрийте банку кришкою і поставте її в холодильник на добу.

7. Капуста з буряком по-корейськи готова, можна подавати цю яскраву закуску на стіл.

Приємного апетиту!

Гостра капуста по-корейськи з шматочками морквою

Гостра капуста по-корейськи може виступати в якості оригінальної закуски в будь-який час року. Причому, любителі пікантною їжі оцінять капусту по-корейськи за прекрасний смак.

Час готування: 9 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 12.

Склад:

  • Капуста – 2,3 кг
  • Морква – 350 гр.
  • Часник – 5 зуб.
  • Масло рослинне – 75 мл
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Коріандр – 3 ч. л.
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Перець червоний мелений – 1 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Есенція оцтова – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

1. Капусту наріжте кубиками середнього розміру.

2. Капусту складіть в миску, посоліть і перемішайте руками. Залиште капусту на півгодини.

3. Моркву натріть на крупній тертці, змішайте її з капустою.

4. Додайте до овочів цукор, подрібнений часник, паприку, гострий перець і мелений коріандр.

5. Далі влийте розпечене рослинна олія і оцтову есенцію, всипте куркуму. Все ретельно перемішайте і залиште на 8 годин.

6. Гостра капуста по-корейськи готова.

Приємного апетиту!

Хрустка капуста по-корейськи з куркумою

Виявляється, приготувати капусту по-корейськи в домашніх умовах під силу кожному. Готується вона досить швидко, але якщо ви хочете отримати більш насичений смак, то можете відвести для маринування більш тривалий час.

Час готування: 12 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 5.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло рослинне – 5-6 ст. л.
  • Вода – 0,5 л.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 80-100 гр.
  • Оцет 9 % – 6 ст. л.
  • Кориця – 0,5 палички.
  • Гвоздика – 5-6 шт.
  • Перець запашний горошком – 5-6 шт.

Процес приготування:

1. Капусту наріжте великими квадратами, моркву натріть на крупній тертці, змішайте овочі з куркумою.

2. Потім влийте рослинне масло, ще раз перемішайте.

3. Приготуйте маринад. У каструлю влийте воду, додайте цукор, сіль, сухі спеції. Кип’ятіть маринад під кришкою протягом 2-3 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і додайте в маринад оцет.

4. Залийте овочі гарячим маринадом і залиште під гнітом на 8-12 годин.

5. Капуста по-корейськи з куркумою готова, зберігайте її в холодильнику.

Приємного апетиту!

Цвітна капуста по-корейськи швидкого приготування

Багато люблять мариновані овочі з пікантними нотками, такі готові салати часто продають у магазинах. Щоб ваша закуска була повністю натуральної, можна приготувати її самостійно. За цим рецептом у вас вийде чудова кольорова капуста по-корейськи.

Час готування: 6,5 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 7.

Склад:

  • Капуста цвітна – 0,7 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Вода – 1 л
  • Оцет 9 % – 1 склянка
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 склянка
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Коріандр – за смаком.
  • Паприка солодка – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.

Процес приготування:

1. Цвітну капуст добре помийте і вимочити в солоній воді.

2. Потім капусту розберіть на суцвіття і бланшируйте в окропі протягом 1-2 хвилин.

3. Приготуйте маринад. Закип’ятіть воду, додайте в неї сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Варіть 5 хвилин. Маринадом залийте капусту. Моркву очистіть і натріть на тертці.

4. Часник очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками.

5. У майже охолоджений маринад до цвітній капусті додайте часник, моркву і спеції.

6. Заготівлю приберіть в прохолодне місце на 6 годин. Така пікантна цвітна капуста по-корейськи підійде до будь-якої м’ясної страви.

Приємного апетиту!

Пекінська капуста по-корейськи швидкого приготування

У нас це пекінська капуста по-корейськи, а в Кореї – кім-чі. Ось так у змішуванні кулінарних традицій різних країн народжуються прекрасні, смачні страви. Така закуска буде до речі в будь-який час року.

Час готування: 12 годин.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 3.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 1 кг
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Паста перцева – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Пекінську капусту добре промийте під проточною водою.

2. Капусту наріжте смужками середнього розміру.

3. Перекладіть капусту в об’ємну миску, додайте сіль і цукор, перемішайте руками.

4. На капусту встановіть гніт і залиште її на 6-8 годин.

5. Потім обполосніть солону капусту проточною водою.

6. Щоб змішати капусту з перцевої пастою, скористайтесь рукавичками. Залиште капусту ще на 3-4 години.

7. Пекінську капусту по-корейськи можна подавати на стіл, посипавши кунжутом.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт капусти по-корейськи з перцем болгарським

Страви східної кухні стали дуже популярні останнім часом. Пропонуємо вам спробувати гостру закуску з капусти і болгарського перцю по-корейськи. Її можна приготувати і тут же подати на стіл або закатати на зиму.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 5.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Есенція оцтова – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Капусту помийте, зніміть верхні листки і виріжте качан. Наріжте овочі соломкою.

2. Моркву натріть на крупній тертці і змішайте її з капустою, перемніть руками і залиште на півгодини.

3. Болгарський перець помийте, очистіть від перегородок і насіння, наріжте смужками.

4. Огірок наріжте часточками.

5. Через півгодини капусту відіжміть від зайвої рідини.

6. Додайте огірки, перець і цукор, добре перемішайте.

7. Ріпчасту цибулю наріжте пір’ям, обсмажте на рослинному маслі. Потім додайте на сковороду подрібнений часник, мелений перець і коріандр. Продовжуйте смажити протягом 2-3 хвилин.

8. Потім вміст сковороди додайте до овочів, влийте оцтову есенцію, добре перемішайте. Через три години капуста по-корейськи буде готова до вживання

Приємного апетиту!