Капуста по-корейськи швидкого приготування – 8 рецептів з покроковими фото

Капуста по-корейськи швидкого приготування – закуска, яка буде актуальна для повсякденного і святкового меню. Салат виходить смачним, гострим і ароматним. Ми підібрали 8 відмінних рецептів цієї закуски.

Маринована капуста по-корейськи швидкого приготування

Якщо вам набридла звичайна квашена капуста, спробуйте замаринувати її іншим способом. Зробіть капусту по-корейськи. Вона виходить більш гострою, але зберігає звичну нам кислинку.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Капуста білокачанна 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Масло рослинне 100 мл
  • Оцет столовий 9% 50 мл
  • Цукор-пісок 2 ч. л.
  • Коріандр 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений ½ ч. л.
  • Перець білий мелений ½ ч. л.
  • Кмин ½ ч. л.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як зробити хрустку мариновану капусту по-корейськи швидкого приготування? Капусту помийте, зніміть верхні листки і виріжте качан. Наріжте капусту великими шматками.
  2. капусту Перекладіть в миску, посипте її цукром і перемішайте руками.
  3. Морква вимийте, очистіть і натріть соломкою. Часник очистіть від лушпиння, подрібніть і змішайте з морквою.
  4. Поставте сковороду на вогонь, влийте рослинне масло, прожарити його і зніміть з вогню. У гаряче масло додайте коріандр, кмин, червоний і білий перець, перемішайте. Потім ароматну масляну масу влийте в моркву, перемішайте.
  5. У капусту додайте оцет і моркву зі спеціями, посоліть, добре перемішайте.
  6. Зверху на овочі встановіть гніт і залиште при кімнатній температурі на 10-12 годин.
  7. Коли капуста буде готова, перекладіть її в стерилізовану банку і зберігайте в холодильнику.

Приємного апетиту!