Маринована цибуля – 10 швидких і смачних рецептів, як замаринувати цибулю для салату, оселедця, шашлику

Маринований цибулю – справжня знахідка для господинь, завдяки цій невеликій деталі, страви повністю змінюються. Замаринувати цибулю дуже просто і займає цей процес не багато часу. Ми підібрали 10 оригінальних рецептів маринування цибулі для салату, оселедця і шашлику.

Як швидко і смачно замаринувати цибулю для їжі в оцті?

Швидкий рецепт маринування ріпчастої цибулі з мінімального набору продуктів. Такий цибулю можна додати в будь-який салат, подати його весті зі слабосоленої оселедцем або шашликами.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Вода 250 мл
  • Оцет столовий 9% 70 мл
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Сіль ½ ст. л.

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно приготувати мариновану цибулю в домашніх умовах? Очистіть його від лушпиння, промийте під проточною водою.
  2. Головки ріпчастої цибулі наріжте тонкими півкільцями. Перекладіть цибулю в миску.
  3. поставте На плиту каструлю з водою. У киплячу воду всипте сіль і цукор.
  4. Коли сіль і цукор розчиниться, додайте оцет, кип’ятіть маринад 1 хвилину і вимикайте вогонь. Маринадом залийте цибулю, він повинен повністю зануритися в рідину.
  5. Маринуйте цибулю 30-60 хвилин. Потім цибулю буде готовий до вживання. Маринований лук можна зберігати в холодильнику до семи днів.

Приємного апетиту!