Помідори по-корейськи швидкого приготування — це закуска, яка ідеально підійде для легкої вечері, пікніку з шашликом, святкового застілля і скромного сімейного обіду. Інгредієнти в рецептах вдало поєднуються, і при цьому виходить різноманітне за смаковими відтінками страву: в міру кисле, солодке і гостре.
Помідори по-корейськи швидкого приготування в банку
Щоб поласувати помідорами по-корейськи, необов’язково чекати зими. Спробувати томати можна вже через добу після приготування. Зберігається закуска досить довго – близько трьох місяців.
Інгредієнти на
2 порц.
- Помідори 3 кг
- Перець болгарський 4 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Часник 3 головки.
- Кріп за смаком
- Петрушка за смаком
- Сіль 3 ст. л.
- Цукор-пісок 150 гр.
- Олія рослинна 150 мл
- Оцет 1 ст. л.
Процес приготування:
- Як зробити помідори по-корейськи швидкого приготування? Вимиваємо помідори і обидва види перцю проточною водою. Насухо витираємо овочі сухим чистим рушником. Розрізаємо гіркий і солодкий перець на дві половинки. Очищаємо їх від серцевини і «хвостиків». Подрібнюємо на більш дрібні шматки і пропускаємо через м’ясорубку.
- Очищаємо від лушпиння 3 головки часнику і також пропускаємо через м’ясорубку. Вимиваємо зелень, висушуємо її паперовим рушником і дрібно нарізаємо. Висипаємо кріп і петрушку до перцю і часнику.
- В окремій ємності змішуємо сіль, цукор, рослинне масло і оцет. Чисті помідори нарізаємо на 4 часточки, вирізаємо місця кріплення плодоніжок.
- Заздалегідь стерилізуємо банки і кришки для закачування. Укладаємо на дно банки помідори. Зверху розподіляємо шар овочів. Знову кладемо помідори, так до тих пір, поки не закінчаться всі овочі.
- Заливаємо інгредієнти сумішшю із солі, цукру, олії й оцту. Накриваємо банку кришкою і злегка збовтуємо. Перевертаємо ємність дном вгору. Ставимо її на блюдо і відправляємо конструкцію у холодильник. Через 7-8 годин смачні помідори можна пробувати.
Приємного апетиту!
Як швидко приготувати помідори по-корейськи в пакеті?
Ви дуже швидко приготуєте закуску і отримаєте величезне задоволення від дегустації вже через 4 години. Пакети можете використовувати звичайні, купувати для заготівлі спеціальні не потрібно.
Час готування – 4 ч. 35 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій – 1.
Інгредієнти:
- Помідори черрі – 1 кг
- Перець болгарський солодкий – 1 шт.
- Перець гострий чилі – 1 шт.
- Часник – 5-6 зуб.
- Зелень – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Коріандр – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
- Оцет 9% – 30 мл
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Помідори завжди потрібно промивати перед подальшою обробкою, навіть якщо ви впевнені в їх якості, що ми і робимо. Обтираем їх і нарізаємо на дольки (4 штуки). Вирізаємо місця кріплення плодоніжок.
2. Якщо в головці часнику більше шести зубчиків, відокремлюємо від головки необхідну кількість і знімаємо з них лушпиння. Вимиваємо і обсушуємо петрушку і кріп, нарізаємо їх так, щоб стебла вмістилися в блендер. Споліскуємо перець обох видів. Вирізаємо серцевину і розрізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо всі перераховані інгредієнти в блендер і подрібнюємо.
3. Викладаємо готову суміш в окрему ємність і додаємо до неї сипучі та рідкі добавки. Перемішуємо до однорідності.
4. У пакет для зберігання їжі або звичайний викладаємо помідори. Заливаємо їх сумішшю з приправ з оцтом і олією. Щільно закриваємо пакет і злегка струшуємо, щоб інгредієнти перемішалися.
5. Відправляємо пакет з помідорами в холодильник на 4-6 годин. Через годину дістаємо і пробуємо ласощі.
Приємного апетиту!
Швидкі помідори по-корейськи часточками за добу
Це не тільки неймовірно смачне і швидке в приготуванні блюдо, але і корисний вітамінний коктейль, що зберігає всі необхідні людському організму властивості.
Час готування – 12 ч. 50 хв.
Час приготування – 50 хв.
Кількість порцій – 1.
Інгредієнти:
- Помідори – 2 кг
- Перець болгарський солодкий – 2 шт.
- Перець гострий – 1 шт.
- Часник – 2 голівки.
- Кріп – 1 пучок.
- Петрушка – 1 пучок.
- Оцет 9% – 100 мл
- Масло рослинне – 100 мл
- Сіль – 50 гр.
- Цукор – 100 гр.
Процес приготування:
1. Вимиваємо проточною водою помідори, обидва види перцю, кріп і петрушку. Обтираем овочі та зелень паперовим рушником. Обрізаємо плодоніжку гострого перцю і очищаємо від лушпиння 2 головки часнику.
2. Промиваємо солодкий перець розрізаємо на дві половинки. Очищаємо кожну від насіння і білих плівок. Видаляємо «хвостик» і нарізаємо перець на більш дрібні частини.
3. По черзі подрібнюємо солодкий і гострий перець, часник за допомогою м’ясорубки.
4. Петрушка і кріп вже встигли обсохнути. Нарізаємо їх дрібною крихтою і відправляємо в ємність з перцем і часником. Ретельно перемішуємо інгредієнти.
5. Додаємо в кашку оцет, сіль, цукор і масло. Знову перемішуємо продукти до однорідності.
6. Тепер займемося помідорами. Розрізаємо їх на чотири часточки і видаляємо місця кріплення плодоніжок. На дно заздалегідь простерилізованій банки наливаємо 2 столові ложки заправки. Поверх суміші викладаємо скибочки томатів. Повторюємо процес, поки не закінчиться заправка і не будуть покладені всі помідори.
7. Накриваємо повну банку кришкою і струшуємо. Ставимо на блюдо в перевернутому вигляді. До моменту зняття проби зберігаємо помідори в холодильнику близько 12 годин.
Приємного апетиту!
Домашні помідори черрі по-корейськи швидкого приготування
Так як помідори черрі не дуже великі, їх не потрібно нарізати часточками в процесі приготування швидкої закуски з заливкою. Вже через добу ви можете провести дегустацію страви в колі сім’ї.
Час готування – 24 год. 35 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Помідори черрі – 1 кг
- Масло рослинне – 50 гр.
- Оцет 6% – 50 гр.
- Цукор – 50 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець болгарський солодкий – 1 шт.
- Перець гіркий – 1 шт.
- Часник – 1 головка.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Для початку промиваємо овочі та зелень під струменем води. Потім обтираем їх паперовим рушником. Помідори викладаємо на тарілку, перець розрізаємо і позбавляє від серцевини, подрібнюємо невеликими шматочками.
2. Дрібно рубаємо зелень. Стандартний набір – це кріп і петрушка. Головку часнику очищаємо від лушпиння. Часник і перець викладаємо в чашу блендера і отримуємо кашку, яку відправляємо в окрему ємність.
3. Всипаємо цукор і сіль в заправку. Слідом додаємо рослинне масло і оцет. Перемішуємо до однорідності.
4. Заздалегідь стерилізуємо тару для укладання томатів та заливки. На дно банки кладемо пару ложок заливки, на яку викладаємо шар помідорів. Повторюємо маніпуляції, заповнюючи ємність до верху.
5. Щільно укупориваем банку кришкою і струшуємо. Встановлюємо на тарілку дном вгору і відправляємо в холодильник на добу.
Приємного апетиту!
Зелені помідори по-корейськи в домашніх умовах
Для приготування зелених томатів за даним рецептом краще вибирати плоди одного розміру, щоб вони рівномірно засолились. Залишати помідори на засолку краще на ніч, щоб поласувати незвичайним блюдом за обідом.
Час готування – 10 ч. 55 хв.
Час приготування – 55 хв.
Кількість порцій – 2.
Склад:
- Помідори зелені – 1 кг
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 2-3 шт.
- Часник – 1 головка.
- Перець червоний солодкий – 2 шт.
- Олія соняшникова без запаху – ½ склянки
- Оцет 9% – ½ Склянки
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Суміш приправ – 1 щіпка.
- Петрушка – 1 пучок.
Процес приготування:
1. Щоб приготувати страву, нам знадобляться зелені помідори, які попередньо потрібно вимити під струменем прохолодної води, а потім обтерти насухо чистим рушником. Розрізати потрібно буде на дві половинки.
2. Слідом очищаємо моркву: знімаємо гострим лезом верхній шар і промиваємо овоч. Потім натираємо його на тертці для моркви по-корейськи.
3. Наступний інгредієнт – перець. Його ми спочатку промиваємо, а потім, обтерши, вирізаємо серцевину з плодоніжкою і нарізаємо соломкою.
4. Цибулю і часник позбавляємо від лушпиння. Ріжемо цибулю на дві половинки вздовж головки. Потім дрібно шаткуємо. Проробляємо ті ж маніпуляції з часником.
5. Пучок зелені споліскують водою і висушуємо паперовими рушниками. Шаткуємо зелень дрібними шматочками.
6. Висипаємо всі інгредієнти у велику глибоку миску і перемішуємо. В окрему ємність засипаємо сіль, цукор і спеції. Заливаємо їх оцтом і олією. Перемішуємо до однорідності.
7. Розкладаємо овочі в заздалегідь підготовлену і простерилизованную тару. Заливаємо їх розсолом. Накриваємо ємності кришками і щільно закриваємо. Перевертаємо банки догори дном, ставимо на велике блюдо і переносимо в холодильник. Залишаємо маринуватися на 10 годин.
Приємного апетиту!
Смачні помідори по-корейськи швидкого приготування з цибулею
дуже Смачне блюдо з помідорами прикрасить як родинне, так і святкове застілля. Цибуля варто додавати у відповідності з вашими смаковими уподобаннями: якщо хочете, щоб страва була більш пікантним, збільште кількість інгредієнта.
Час готування – 13 ч.
Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Помідори – 1 кг
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 головка.
- Перець гострий – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 8 ст. л.
- Оцет 9% – 2 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок.
- Перець чорний мелений – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Ставимо на робочу поверхню столу тарілку з глибоким дном. Знімаємо верхній шар моркви лезом ножа. Вимиваємо від залишків бруду. Нарізаємо овоч соломкою і викладаємо в ємність. Солимо подрібнену моркву, додаємо цукор і перемішуємо з натиском, щоб овоч пустив сік.
2. Підійшла черга томатів і перцю. Їх необхідно ретельно вимити і витерти, щоб позбавити зайвої вологи. Нарізаємо помідори гуртками невеликої товщини. Позбавляємо перець від серцевини. Подрібнюємо його шматочками довільного розміру і форми.
3. Для приготування страви нам знадобиться головка часнику середнього розміру. Відокремлюємо зубчики один від одного і позбавляє від лушпиння, а потім дрібно нарізаємо їх. Шматочки помідорів викладаємо до нарізаної моркви. Перемішуємо продукти.
4. Робимо суміш з цукру, солі, чорного перцю і часнику, яку додаємо до овочів. Ставимо сковороду На плиту і вливаємо в неї масло. Необхідно почекати, поки ємність нагріється на невеликому вогні.
5. Заздалегідь очищаємо головку цибулі від лушпиння. Дрібно кришимо цибулину, спочатку розрізавши головку уздовж на дві частини, а потім кожну половинку – на кубики. Висипаємо в сковороду нарізану цибулю і обсмажуємо його кілька хвилин. Потрібно, щоб з’явився золотий відтінок. Постійно помішуємо цибулю. Відправляємо перець до цибулі і тушкуємо ще одну хвилину.
6. Промиваємо зелень. Коли петрушка обсохне, шаткуємо її. Заливаємо обсмаженою перцем і цибулею в маслі інші інгредієнти. Додаємо оцет і петрушку. Перемішуємо. Накриваємо ємність з закускою тарілкою або кришкою. Відправляємо в холодильник на 12 годин.
Приємного апетиту!
Як швидко і смачно приготувати помідори по-корейськи з соєвим соусом?
В даному рецепті список інгредієнтів для маринаду скоротиться через наявність соєвого соусу. Щоб закуска була повноцінною, краще буде залишити сіль і оцет.
Час готування – 8 ч. 45 хв.
Час приготування – 45 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Помідори – 500 гр.
- Перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 6 зуб.
- Перець чилі – ½ шт.
- соєвий Соус – 2 ч. л.
- Кріп – 1 пучок.
- Петрушка – 1 пучок.
- Базилік – 4-6 шт.
- Масло рослинне – 80 мл
- Оцет 9% – 2 ст. л.
- Цукор – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Обидва види перцю промиваємо проточною водою. Насухо витираємо їх рушником. Позбавляємо овочі від насіння, «хвостиків» та інших зайвих частин. Потім довільно нарізаємо перець.
2. Піддаємо обробці зелень – кріп, петрушку і базилік. Спочатку промиваємо їх, а потім викладаємо на паперові рушники, щоб зелень висохла. Намагаємося якомога дрібніше нарізати її.
3. Подрібнюємо інгредієнти за допомогою будь-якої техніки – кухонного комбайна або блендера.
4. В овочеву кашку з зеленню вливаємо олію, оцет і соєвий соус. Перемішуємо продукти до однорідності, а потім знову збиваємо.
5. Додаємо сіль і цукор. Подрібнюємо за допомогою техніки до утворення пюре.
6. Займемося помідорами. Спочатку промиваємо їх, а потім нарізаємо, попередньо обтерши рушником, на 4 часточки. Викладаємо помідори в миску і заливаємо їх пюре. Накриваємо краю миски харчовою плівкою. Ставимо ємність в холодильник на 8 годин.
Приємного апетиту!
Гострі помідори по-корейськи з часником
Страва сподобається тим, хто любить закуски погостріше. До складу інгредієнтів входить досить велика кількість часнику і пекучого перцю. Маринується блюдо близько 8 годин.
Час готування – 9 ч.
Час приготування – 50 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Помідори – 500 гр.
- Часник – 6-8 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Перець пекучий – 1 шт.
- Кінза – 1 пучок.
- Петрушка – 1 пучок.
- Соус соєвий – 40 мл
- Цукор – 1 ст. л.
- Оцет 9% – 20 мл
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Для приготування закуски нам знадобиться одна морква. Позбавляємо її від верхнього шару і промиваємо проточною водою, ретельно прибираючи бруд пальцями. Щоб нарізаної моркви не було зайвої вологи, просочуємо її паперовим рушником. Потім подрібнюємо у вигляді соломки.
2. Томати висипаємо в раковину і промиваємо кожен плід окремо. Обтираем помідори рушником і розрізаємо на 4 частини. Позбавляємося від ділянок, які залишилися в тому місці, де кріпилися плодоніжки.
3. Очищаємо і стерилізуємо тару для зберігання закуски. Викладаємо на дно ємності часточки помідорів.
4. Промиваємо перець, кинзу і петрушку проточною водою перед подальшою обробкою. Чекаємо, поки інгредієнти обсохнуть, а потім вирізаємо серцевину з перцю. Нарізаємо перець і зелень дрібними шматочками.
5. Відкладаємо необхідну кількість зубчиків часнику, у яких видаляємо лушпиння. Нарізаємо їх. Викладаємо всі інгредієнти в блендер. Додаємо соус, цукор, масло і оцет. Збиваємо продукти. Заливаємо сумішшю помідори в банці і накриваємо тару кришкою. Ставимо закуску в холодильник на 8 годин.
Приємного апетиту!