Лаваш із крабовими паличками та сиром — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Лаваш з крабовими паличками та сиром – це проста у виконанні та дуже смачна закуска для вашого домашнього столу чи святкового меню. Приготувати таке частування зможе кожен. Використовуйте для цього перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та яйцем

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та яйцем – це смачна та апетитна закуска для вашого домашнього столу чи свята. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує своїм ніжним смаком та поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Лаваш – 100 гр. (тонкого)
  • Крабові палички – 400 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 100 гр.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Кріп – 50 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати рулет із лаваша з крабовими паличками та сиром? Підготуємо необхідні продукти за списком. Курячі яйця заздалегідь відварюємо та остуджуємо.

Відварені яйця натираємо на дрібній тертці та викладаємо у глибоку миску.

Розморожені крабові палички також натираємо на дрібній тертці.

Через тертку пропускаємо твердий сир.

Розстеляємо тонкий лаваш на робочу поверхню. Обмазуємо лаваш вершковим сиром плавленим.

Посипаємо основу подрібненим кропом.

Далі посипаємо заготівлю яйцями та сиром. Солимо за смаком.

Також посипаємо і тертими крабовими паличками.

Повертаємо заготовку в щільний рулет і перед подачею відправляємо його в холодильник.

Рулет із лаваша з крабовими паличками із сиром готовий! Поділіть на порції і подавайте до столу!

Лаваш з крабовими паличками та плавленим сиром

Лаваш з крабовими паличками та плавленим сиром порадує вас цікавим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Така закуска ідеально доповнить ваш домашній або святковий стіл, а на приготування ви витратите багато часу. Спробуйте!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Сирок плавлений – 2 шт.
  • Палички крабові – 200 грн.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – 3 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо крабові палички та ріжемо їх дрібним кубиком. Відправляємо інгредієнт у глибоку миску.

Крок 2. Заздалегідь відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і також ріжемо дрібним кубиком. Викладаємо в миску з крабовими паличками.

Крок 3. Поливаємо інгредієнти майонезом.

Крок 4. Ретельно перемішуємо заготовку.

Крок 5. Аркуш лаваша обмазуємо плавленим сиром.

Крок 6. Викладаємо на лаваш підготовлену начинку.

Крок 7. Згортаємо заготовку у щільний рулет.

Крок 8. Загортаємо рулет у харчову плівку чи фольгу. Відправляємо до холодильника до подачі. Так частування краще просочиться.

Крок 9. Лаваш з крабовими паличками та плавленим сиром готовий. Частуйтесь!

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та часником

Рулет із лаваша з крабовими паличками, сиром та часником – це дуже смачна страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. Ви не витратите на кулінарний процес багато часу та сил. Для цього беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із фотографіями.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Палички крабові – 1 пачка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Майонез – 2 ст.
  • Сметана – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, зубчики часнику очищаємо, курячі яйця відварюємо та очищаємо від шкаралупи.

Крок 2. Курячі яйця, крабові палички та плавлений сирок натираємо на тертці та викладаємо у глибоку миску.

Крок 3. Продавлюємо сюди зубчики часнику.

Крок 4. Додаємо майонез та сметану. Ретельно перемішуємо заготівлю.

Крок 5. Кладемо на поверхню столу тонкий лаваш та рівномірно обмазуємо його начинкою.

Крок 6. Згортаємо заготовку в щільний рулет і забираємо його в холодильник для просочення.

Крок 7. Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та часником готовий. Нарізайте закуску та подавайте до столу!

Лаваш з крабовими паличками, сиром та огірком

Лаваш з крабовими паличками, сиром та огірком – це смачна та яскрава закуска для вашого столу. Ваші близькі не зможуть встояти перед ніжністю та соковитістю простого частування. Обов’язково спробуйте приготувати лаваш з начинкою за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 80 грн.
  • Палички крабові – 100 гр.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Майонез – 2 ст.
  • Аджика – 1 год.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Промиваємо огірки, очищаємо від шкірки і ріжемо дрібним кубиком.

Крок 3. Таким же кубиком обробляють крабові палички. Дрібно рубаємо зелену цибулю.

Крок 4. Плавлений сир натираємо на тертці із дрібними зубчиками.

Крок 5. Лаваш обробляємо на дві частини та кожну обмазуємо майонезом.

Крок 6. Викладаємо на заготовки тертий плавлений сир.

Крок 7. Далі рівномірно розподіляємо крабові палички та зелену цибулю.

Крок 8. Викладаємо подрібнений огірок.

Крок 9. Доповнюємо начинку аджикою та подрібненим часником, згортаємо заготовки у щільні рулети та прибираємо їх у холодильник на 1 годину для просочення.

Крок 10. Лаваш з крабовими паличками, сиром та огірком готовий. Нарізайте та пригощайтеся!

Рулет з лаваша з крабовими паличками та сирним сиром

Рулет з лаваша з крабовими паличками та сирним сиром – це смачна та апетитна закуска для вашого домашнього столу чи свята. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує своїм ніжним смаком та соковитістю. Обов’язково спробуйте приготувати за рецептом!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Палички крабові – 240 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Листи лаваша поділяємо на половинки.

Краб 2. Крабові палички натираємо на тертці із дрібними зубчиками.

Крок 3. Промиваємо та обсушуємо кріп. Далі дрібно рубаємо його ножем.

Крок 4. Один лист лаваша обмазуємо сирним сиром і посипаємо подрібненим кропом.

Крок 5. Накриваємо заготовку другим листом лаваша. Знову обмазуємо сирним сиром і посипаємо крабовими паличками.

Крок 6. Викладаємо ще один шар лаваша, обмазуємо сиром та посипаємо подрібненим відвареним яйцем. Згортаємо заготовку в щільний рулет і забираємо в холодильник для застигання на кілька годин.

Крок 7. Рулет з лаваша з крабовими паличками та сирним сиром готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Лаваш з крабовими паличками, сиром та морквою по-корейськи

Лаваш з крабовими паличками, сиром та морквою по-корейськи відрізняється яскравим та насиченим смаком. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Подавайте його до сімейного столу як перекушування або у свята. А для простого приготування використовуйте перевірений рецепт.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Палички крабові – 400 грн.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Майонез – 350 грн.
  • Гірчиця – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Заздалегідь відварюємо курячі яйця та розморожуємо крабові палички.

Крок 2. Тонкий лаваш викладаємо на робочу поверхню та обмазуємо його майонезом, змішаним із гірчицею.

Крок 3. Сюди ж викладаємо моркву корейською. Знову можна злегка полити соусом.

Крок 4. Викладаємо подрібнені відварені яйця.

Крок 5. Далі посипаємо лаваш подрібненими крабовими паличками. Солимо і перчимо на смак.

Крок 6. Згортаємо заготовку у щільний рулет. Залишаємо на час для просочення.

Крок 7. Лаваш з крабовими паличками, сиром та морквою по-корейськи готовий. Поділіть на порції і подавайте до столу!

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та майонезом

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та майонезом – це смачна та яскрава закуска для вашого столу. Ваші близькі не зможуть встояти перед апетитним та поживним частуванням. Обов’язково спробуйте приготувати лаваш з начинкою за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Палички крабові – 6 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Сир філадельфія – 100 гр.
  • Зелень – до смаку.
  • Майонез – 100 грн.

Процес приготування:

Крок 1. Сир натираємо на тертку та викладаємо у глибоку миску. Сюди ж відправляємо сир філадельфію та майонез.

Крок 2. Вимішуємо вміст миски та додаємо сюди терте яйце. Знову перемішуємо.

Крок 3. Викладаємо лаваш на робочу поверхню. Обмазуємо його заготовкою із сиру, майонезу та яєць.

Крок 4. На край лаваша викладаємо зелень та крабові палички в один ряд.

Крок 5. Згортаємо заготовку в щільний рулет і обмотуємо його харчовою плівкою.

Крок 6. Перед подачею забираємо заготовку в холодильник для просочення. Бажано підтримати рулет 1-2 години.

Крок 7. Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та майонезом готовий. Нарізайте на шматочки та пригощайтеся!

Лаваш з крабовими паличками, сиром та зеленню

Лаваш з крабовими паличками, сиром та зеленню відрізняється яскравим смаком та апетитним ароматом. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Подавайте його як перекушування або в рамках святкового меню. Для простого та швидкого приготування використовуйте наш перевірений рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Палички крабові – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 0,5 пучка.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.
  • Майонез – 5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Твердий сир натираємо на середній тертці та викладаємо у глибоку миску.

Крок 2. Також натираємо крабові палички та викладаємо їх сиру.

Крок 3. Викладаємо сюди подрібнену зелену цибулю.

Крок 4. Поливаємо все це майонезом, доповнюємо сіллю та чорним меленим перцем.

Крок 5. Ретельно вимішуємо заготовку.

Крок 6. Тонкий лаваш викладаємо на робочу поверхню.

Крок 7. Поступово обмазуємо лаваш підготовленою начинкою.

Крок 8. Згортаємо заготовку у щільний рулет.

Крок 9. Повертаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник для просочення.

Крок 10. Далі рулет поділяємо на порційні шматочки.

Крок 11. Лаваш з крабовими паличками, сиром та зеленню готовий. Подавайте до столу!

Лаваш з крабовими паличками та вершковим сиром

Лаваш з крабовими паличками та вершковим сиром порадує вас приємним смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Така закуска ідеально доповнить ваш домашній або святковий стіл, а на приготування ви витратите багато часу. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт!

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 100 гр.
  • Палички крабові – 400 грн.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крабові палички наперед розморожуємо, яйця відварюємо до готовності.

Крок 2. Твердий сир натираємо на великій тертці. Також чинимо з відвареними яйцями.

Крок 3. Після натираємо на тертці крабові палички.

Крок 4. Лист лаваша викладаємо на робочу поверхню та обмазуємо вершковим сиром. Посипаємо сир подрібненим кропом.

Крок 5. Далі рівномірними шарами викладаємо твердий тертий сир, яйця та крабові палички.

Крок 6. Згортаємо заготовку у щільний рулет. Загортаємо його в харчову плівку і забираємо в холодильник на 1 годину для просочення.

Крок 7. Лаваш з крабовими паличками та вершковим сиром готовий. Поділіть на порції і подавайте до столу!

Рулет з лаваша з крабовими паличками, помідорами та сиром

Рулет з лаваша з крабовими паличками, помідорами та сиром – це неймовірно смачна та апетитна закуска для вашого домашнього чи святкового столу. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує своїм ніжним смаком та соковитістю. Беріть до уваги нашу кулінарну ідею!

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 3 шт.
  • Палички крабові – 250 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Помідори – 300 грн.
  • Кріп – 5 гілок.
  • Майонез – 100 грн.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для виготовлення рулету.

Крок 2. Сир натираємо на середню тертку.

Крок 3. Зелень промиваємо, обсушуємо і дрібно рубаємо ножем.

Крок 4. Розморожені крабові палички ріжемо дрібним кубиком.

Крок 5. Помідори ошпарюємо, очищаємо від шкірки та дрібно нарізаємо. Викладаємо масу на дрібне сито і даємо повністю стекти овочевому соку.

Крок 6. Викладаємо лаваш на робочу поверхню, обмазуємо його майонезом, посипаємо тертим сиром та кропом.

Крок 7. Накриваємо другим лавашем, обмазуємо майонезом. Далі викладаємо шар із крабових паличок.

Крок 8. Закриваємо все це третім лавашем, обмазуємо майонезом та викладаємо сюди помідори. Солимо за смаком.

Крок 9. Згортаємо заготовку в щільний рулет, обмотуємо його харчовою плівкою і забираємо в холодильник на пару годин для просочення.

Крок 10. Рулет із лаваша з крабовими паличками, помідорами та сиром готовий. Частуйтесь!