Лаваш із крабовими паличками та сиром — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Лаваш з крабовими паличками та сиром – це проста у виконанні та дуже смачна закуска для вашого домашнього столу чи святкового меню. Приготувати таке частування зможе кожен. Використовуйте для цього перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та яйцем

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром та яйцем – це смачна та апетитна закуска для вашого домашнього столу чи свята. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує своїм ніжним смаком та поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Лаваш – 100 гр. (тонкого)
  • Крабові палички – 400 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 100 гр.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Кріп – 50 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати рулет із лаваша з крабовими паличками та сиром? Підготуємо необхідні продукти за списком. Курячі яйця заздалегідь відварюємо та остуджуємо.

Відварені яйця натираємо на дрібній тертці та викладаємо у глибоку миску.

Розморожені крабові палички також натираємо на дрібній тертці.

Через тертку пропускаємо твердий сир.

Розстеляємо тонкий лаваш на робочу поверхню. Обмазуємо лаваш вершковим сиром плавленим.

Посипаємо основу подрібненим кропом.

Далі посипаємо заготівлю яйцями та сиром. Солимо за смаком.

Також посипаємо і тертими крабовими паличками.

Повертаємо заготовку в щільний рулет і перед подачею відправляємо його в холодильник.

Рулет із лаваша з крабовими паличками із сиром готовий! Поділіть на порції і подавайте до столу!