Солоне сало в домашніх умовах – це закуска, яка виходить неймовірно ароматною та яскравою до смаку. Як засолити сало, розповідаємо у нашій готовій кулінарній добірці із десяти смачних та швидких рецептів. Порадуйте себе та близьких апетитною закускою власного приготування. Домашнє сало подавайте з чорним хлібом, ароматною зеленню та улюбленими соусами.
Як смачно засолити сало з часником у домашніх умовах
Як смачно засолити сало з часником у домашніх умовах, ви дізнаєтесь у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями та докладним описом процесу. Приготовлений таким способом продукт порадує вас цікавим смаком та неймовірно апетитним ароматом. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
1кг.
- Сало свиняче – 1 кг
- Сіль – ½ кг
- Часник – 1 головка
- Спеції для свинини – за смаком
Процес приготування:
Як смачно засолити сало в домашніх умовах із часником? Ріжемо сало на шматки середнього розміру. Викладаємо їх у чистий сухий контейнер.
Засипаємо продукт великою кількістю солі, щоб не було просвітів. Залишаємо при кімнатній температурі.
Витримуємо шматочки сала в солі три дні.
Промиваємо сало від солі. Заливаємо його холодною водою та залишаємо на одну годину.
Через годину обсушуємо шматки сала паперовими рушниками. Очищаємо часник і натираємо на тертці.
Натираємо шматки сала спеціями до смаку і тертим часником. Забираємо в холодильник, підморожуємо і потім можна куштувати.
Закуска готова! Тепер ви знаєте, як смачно засолити сало у домашніх умовах. Беріть на замітку!