Грінки з часником – 8 рецептів грінки з чорного хліба з покроковими фото

Швидка і смачна ідея закуски в домашніх умовах – часникові грінки з чорного хліба. Просте частування підійде для компаній, можна подавати до пива або в якості перекусу. Продукт зазвичай доповнюють різними соусами за смаком. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з 8-ми покрокових рецептів.

Грінки з чорного хліба з часником на сковороді в барі

Хрусткі і ароматні грінки з часником можна приготувати в домашніх умовах. Апетитна закуска вийде такою ж смачною і привабливою як в барі. Використовуйте для цього простий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Чорний житній хліб ½ шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 100 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати грінки з чорного хліба з часником на сковороді? Підготуємо потрібні продукти.
  2. Чорний хліб ріжемо скибочками рівної товщини, а після їх розбираємо брусочками.
  3. Добре прогріваємо сковороду. Підрум’янюємо тут хліб без масла. Солимо за смаком і готуємо до утворення хрусткої скоринки.
  4. Зубчики часнику подрібнюємо і вимішуємо з рослинною олією.
  5. З допомогою пензлика обмазуємо кожен брусочок хліба часниковою сумішшю.
  6. Перекладаємо грінки на тарілку і подаємо їх до столу з соусом!

Грінки до пива з чорного хліба з часником в духовці

Смачні і ароматні грінки до пива виходять з чорного хліба з додаванням часнику. Приготуйте закуску в духовці. Так вона вийде максимально хрусткою і привабливою.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Хліб чорний – 0,5 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

1. Шматочки чорного хліба розбираємо невеликими брусочками.

2. Викладаємо хліб на деко і випікаємо 5 хвилин при температурі 200 градусів. В процесі продукт можна перевертати.

3. В цей час подрібнюємо зелень і кладемо їх в глибоку миску.

4. Сюди ж кладемо шматочки часнику, сіль і мелений чорний перець.

5. Заливаємо продукти рослинним маслом. Ретельно розминаємо вміст.

6. Викладаємо підсушений хліб в глибоку миску.

7. Поливаємо продукт часниковою заправкою.

8. Акуратно перемішуємо частування.

9. Ароматні грінки з часником готові. Подавайте їх до столу з соусом!

Домашні грінки з чорного хліба з сиром і часником на сковороді

Оригінальний рецепт приготування домашніх грінок – з додаванням сиру та часнику. Просте і швидке частування порадує яскравим смаком і ароматом. Беріть на замітку покроковий кулінарний рецепт.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • чорний Хліб – 2 скибочки.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

2. Скибочки чорного хліба поділяємо невеликими однаковими прямокутниками.

3. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Опускаємо сюди хліб.

4. Обсмажуємо шматочки з обох боків до золотистої скоринки. Виймаємо з духовки і даємо їм трохи охолонути.

5. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння і розділяємо на дві частини.

6. Кожен обсмажений шматочок натираємо часником. Для цього зубчик можна насадити на вилку.

7. Складаємо грінки в тарілку один на одного.

8. Твердий сир натираємо на тертці з середніми зубчиками.

9. Посипаємо частування сиром. Важливо це зробити, поки грінки ще теплі. Готово, можна подавати до столу!

Грінки з житнього хліба з сиром і часником в духовці

Дуже смачні домашні грінки виходять з додаванням часнику і сиру. За основу можна взяти житній хліб. Оцініть простий і швидкий рецепт приготування страви в духовці.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Хліб житній – 0,5 кг
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Житній хліб ділимо на невеликі акуратні частини. Можна різати брусочками або прямокутниками.

2. У невелику миску вливаємо олію. Сюди додаємо продавлені зубчики часнику, сіль і спеції. Вимішуємо до однорідності.

3. Викладаємо шматочки хліба на деко і рясно промазуємо їх ароматною сумішшю. Випікаємо блюдо близько 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

4. Натираємо сир і посипаємо їм страву за 5 хвилин до готовності.

5. Апетитні житні грінки з сиром і часником готові. Подавайте до столу!

Часникові грінки до пива з бородінського хліба

Ароматні грінки з бородінського хліба з часником відмінно підходять в якості закуски до пива. Приготувати таке частування можна дуже швидко в домашніх умовах. Беріть на замітку.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Хліб бородинський – 0,5 кг
  • Часник – 4 зубчики.
  • Масло вершкове – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Кунжут – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти.

2. Бородінський хліб нарізаємо акуратними довгастими скибочками.

3. В окремому посуді збиваємо рослинне масло з розм’якшеним вершковим маслом.

4. У ступці подрібнюємо зубчики часнику з сіллю і прованськими травами. З’єднуємо спеції з масляною сумішшю.

5. Викладаємо шматочки хліба на деко з пергаментом. Рясно поливаємо ароматною заготівлею.

6. За смаком посипаємо продукт кунжутом. Випікаємо близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Готові грінки з бородінського хліба можна подавати до столу. Пробуйте!

Домашні грінки з часником у фритюрі

Апетитні грінки з хрусткою скоринкою виходять за допомогою фритюру. Щоб продукт порадував вас яскравим ароматом, доповніть його часником. Таке частування відмінно підходить для компаній.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Хліб чорний – 0,5 кг
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 склянки

Процес приготування:

1. Чорний хліб нарізаємо тонкими шматочками або брусочками. Форму обираємо за бажанням.

2. Далі для приготування використовуємо фритюрницю, глибоку сковороду або каструлю. Кип’ятимо тут олія й опускаємо в нього хліб на кілька хвилин.

3. Витягаємо підрум’янений продукт і кладемо його на паперові рушники. Це дозволить видалити зайвий жир з грінок.

4. Очищаємо зубчики часнику, ділимо їх на половинки. Ними гарненько натираємо обсмажений хліб.

5. Ароматні часникові грінки в домашніх умовах готові. Можна пробувати!

Як приготувати грінки з яйцем і часником?

Поживне і смачне частування для домашнього столу – хлібні грінки з яйцем і часником. Таке блюдо підійде для швидкого перекусу, також його можна подавати в компанії. Спробуйте!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Хліб чорний – 0,5 кг
  • Часник – 2 зубчики.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

1. Чорний хліб нарізаємо тонкими скибочками. Також продукт можна нарізати половинками або кубиками.

2. Обсмажуємо продукт в рослинній олії з обох сторін. На хлібі повинна з’явитися хрустка скоринка.

3. В цей час відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і подрібнюємо.

4. Інгредієнт з’єднуємо з майонезом, подрібненим часником, сіллю і спеціями. Ретельно вимішуємо.

5. Готові грінки з чорного хліба обмазуємо з масою яєць і часнику. Готово, подавайте до столу. Можна прикрасити зеленню.

Грінки з часником і майонезом

Ароматні й соковиті грінки з чорного хліба легко приготувати в домашніх умовах. Здивуйте своїх рідних та гостей смачним і цікавим частуванням. Використовуйте просту кулінарну ідею.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Хліб чорний – 0,5 кг
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Хліб ріжемо акуратними скибочками. Можна розрізати на половинки або брусочки.

2. Далі продукт кладемо на прогріту з рослинною олією сковороду.

3. Обсмажуємо чорний хліб до хрусткої скоринки з обох сторін. Готуємо на високому вогні пару хвилин.

4. В цей час подрібнюємо зубчики часнику і гарненько розмішуємо їх зі столовою ложкою майонезу.

5. Готові грінки викладаємо на тарілку. Обмазуємо кожен масою з майонезу і часнику. Готово, можна подавати до столу!