Грінки з часником – 8 рецептів грінки з чорного хліба з покроковими фото

Швидка і смачна ідея закуски в домашніх умовах – часникові грінки з чорного хліба. Просте частування підійде для компаній, можна подавати до пива або в якості перекусу. Продукт зазвичай доповнюють різними соусами за смаком. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з 8-ми покрокових рецептів.

Грінки з чорного хліба з часником на сковороді в барі

Хрусткі і ароматні грінки з часником можна приготувати в домашніх умовах. Апетитна закуска вийде такою ж смачною і привабливою як в барі. Використовуйте для цього простий рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Чорний житній хліб ½ шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 100 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати грінки з чорного хліба з часником на сковороді? Підготуємо потрібні продукти.
  2. Чорний хліб ріжемо скибочками рівної товщини, а після їх розбираємо брусочками.
  3. Добре прогріваємо сковороду. Підрум’янюємо тут хліб без масла. Солимо за смаком і готуємо до утворення хрусткої скоринки.
  4. Зубчики часнику подрібнюємо і вимішуємо з рослинною олією.
  5. З допомогою пензлика обмазуємо кожен брусочок хліба часниковою сумішшю.
  6. Перекладаємо грінки на тарілку і подаємо їх до столу з соусом!