Як засолити грудинку – 8 смачних і швидких рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як засолити грудинку в домашніх умовах? Ми ділимося кулінарної підбіркою з восьми смачних і швидких рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Засолена грудинка вийде апетитною, смачною і ароматною. Подавайте до столу з чорним хлібом, зеленню, свіжими овочами або соліннями. Відмінна ідея для яскравого перекусу.

Як засолити грудинку з часником, щоб танула в роті

Як засолити грудинку з часником, щоб танула в роті? Розповідаємо у нашій кулінарній ідеї, перевіреної багатьма господинями. Готовий продукт вийде цікавим за смаком, апетитним і дивно ароматним. Подавайте до столу з чорним хлібом, зеленню або соліннями.

Інгредієнти на
0.5 кг.

  • Свиняча грудинка 500 гр.
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений 1 ст. л.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чилі за бажанням

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно засолити грудинку в домашніх умовах? Свинячу грудинку промиваємо, обсушуємо і глибоко надрізаємо.
  2. Натираємо продукт сіллю.
  3. Добре обвалюємо з усіх боків.
  4. Кладемо грудинку в миску. Посипаємо чорним меленим перцем.
  5. Продавлюємо очищені зубчики часнику через прес.
  6. Натираємо грудинку часником, доповнюємо гострим перцем чилі і разломанным лавровим листком. Накриваємо кришкою і тримаємо добу при кімнатній температурі. Після прибираємо в холодильник на три дні.
  7. Ми розповіли, як засолити грудинку з часником, щоб танула в роті. Спробуйте теж!