Лаваш з сиром – 10 рецептів рулету з лаваша в духовці на сковороді з покроковими фото

Лаваш – це настільки універсальний продукт, що його використовують у величезній кількості блюд, але сьогодні ми зупинимося на ароматних рулетах, конвертиках і ачме з лаваша, які подають до столу зі смачними начинками, приготованими на основі сиру, часнику, сиру і великої кількості свіжої зелені. Таке блюдо припаде до смаку багатьом, завдяки своєму насиченому і оригінальним смаком, а також швидкості і простоті готування.

Рулет з лаваша з сиром в духовці

Коли гості на порозі, а подати до чаю нічого – вихід є! Готуємо швидке ласощі з лаваша з ароматною і неймовірно смачною начинкою з сиру і сухофруктів. Таке ласощі запросто скрасить будь чаювання і здивує домочадців.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Лаваш 1 пласт
  • Сир 500 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сметана-5 ст. л.
  • Цукор-пісок 3 ст. л.
  • Ванілін за смаком
  • Родзинки за смаком
  • Курага за смаком

Процес приготування:

  1. Рулет з лаваша з сиром готується дуже просто. У великій і глибокій тарілці перетираємо сир з яйцями і після додаємо цукровий пісок, ванілін і подрібнені сухофрукти.
  2. Гарненько розмішуємо компоненти.
  3. На пласт лаваша викладаємо сирну масу і розподіляємо нетовстим шаром.
  4. Звертаємо корж в щільний рулет і розрізаємо на дві рівні частини.
  5. Укладаємо заготовки в форму для запікання і щедро промазуємо сметаною.
  6. Випікаємо ласощі при 200 градусах протягом 30 хвилин. Після термічної обробки прикриваємо лаваш рушником і даємо постояти ще близько 10 хвилин, таким чином, частування стане більш м’яким.
  7. У теплому вигляді нарізаємо порційними шматочками і перекладаємо на сервірувальне блюдо.
  8. Заварюємо чай або каву і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!