Конгріо — це креветочная риба, яка має неперевершений смак і готується дуже просто. Можливо, ви навіть і не знали про таке морському представника. За смаком риба нагадує креветки, від цього і друга назва «креветочная риба». У рибі немає кісток, один лише хребет. Навіть найвибагливіші їдці відзначать розкішне частування. Дієтичну рибу доповнюють овочами або їдять просто так.
Конгріо, запечений у фользі в духовці
Конгріо, запечений у фользі в духовці, приготує навіть новачок. Риба, найчастіше продається обпатраною, і не потребує очищення. Готувати конгріо суцільне задоволення. Ніяких сторонніх запахів, наприклад, як при запіканні скумбрії, ви не відчуєте. Готуйте із задоволенням, це дуже смачно!
Інгредієнти на
4 порц.
- Конгріо 2 шт.
- Сік лимонний 1 ч. л.
- Соус соєвий 2 ст. л.
- Спеції для риби за смаком
- Масло рослинне ½ ч. л.
Процес приготування:
- З вечора подбайте про розморожування конгріо.
- Тушки звільніть від шкіри. Дістаньте хребетну кістку, розділивши продукт на філе.
- Окремо змішайте соєвий соус, олія без запаху, лимонний сік і спеції для риби.
- Філе конгріо покладіть в миску і залийте маринадом. Поки маринується філе, розжарте духовку, встановивши 180 градусів.
- Промаринованное філе покладіть на фольгу для запікання.
- Гарненько упакуйте.
- Поставте запікатися на 20 хвилин. Апетитне філе доповніть улюбленим гарніром або їжте окремо. Пригощайте домочадців. Приємного апетиту!
