Конгріо – 8 смачних рецептів приготування креветочной риби з покроковими фото

Конгріо — це креветочная риба, яка має неперевершений смак і готується дуже просто. Можливо, ви навіть і не знали про таке морському представника. За смаком риба нагадує креветки, від цього і друга назва «креветочная риба». У рибі немає кісток, один лише хребет. Навіть найвибагливіші їдці відзначать розкішне частування. Дієтичну рибу доповнюють овочами або їдять просто так.

Конгріо, запечений у фользі в духовці

Конгріо, запечений у фользі в духовці, приготує навіть новачок. Риба, найчастіше продається обпатраною, і не потребує очищення. Готувати конгріо суцільне задоволення. Ніяких сторонніх запахів, наприклад, як при запіканні скумбрії, ви не відчуєте. Готуйте із задоволенням, це дуже смачно!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Конгріо 2 шт.
  • Сік лимонний 1 ч. л.
  • Соус соєвий 2 ст. л.
  • Спеції для риби за смаком
  • Масло рослинне ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. З вечора подбайте про розморожування конгріо.
  2. Тушки звільніть від шкіри. Дістаньте хребетну кістку, розділивши продукт на філе.
  3. Окремо змішайте соєвий соус, олія без запаху, лимонний сік і спеції для риби.
  4. Філе конгріо покладіть в миску і залийте маринадом. Поки маринується філе, розжарте духовку, встановивши 180 градусів.
  5. Промаринованное філе покладіть на фольгу для запікання.
  6. Гарненько упакуйте.
  7. Поставте запікатися на 20 хвилин. Апетитне філе доповніть улюбленим гарніром або їжте окремо. Пригощайте домочадців. Приємного апетиту!