Дорадо в духовці у фользі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Дорадо в духовці у фользі — це абсолютно нежирна і не кістлява риба, яку дуже люблять зожники і фитоняшки. Дорадо універсальна в приготуванні, тому навряд чи вона набридне навіть самим вибагливим їдцям. Приготування риби не обтяжить вас, страви завжди виходять шикарними. І все це за короткий час. Користуйтеся добіркою та дивуйте домочадців своїми шедеврами.

Дорадо у фользі в духовці

Дорадо у фользі в духовці прикрасить собою будь-яку подію. Не кожен зможе дозволити собі цю рибку кожен день. Вартість дорадо досить немаленька. Але все ж дешевше буде приготувати рибу в домашніх умовах, ніж, приміром, замовити в ресторані. Раджу спробувати блюдо хоча б один раз, і ви не пошкодуєте.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Дорадо 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Розмарин 2 гілки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Лимон обшпарте окропом, обсушити, порізати кружечками. Обшелушенный цибулю наріжте не дуже тонкими кільцями.
  2. Підготуйте фольгу для запікання. У центрі покладіть подушку з цибулевих кілець і лимонних скибочок.
  3. Рибні тушки звільніть від луски, видаліть зябра і кишки. Промийте під краном і приберіть вологу серветками. Рибу натріть сіллю і перцем, покладіть на подушці.
  4. Черевце нафаршируйте гілочкою розмарину і лимонним скибочкою.
  5. Зверху прикрийте цибульними кільцями і лимонними скибочками.
  6. Запечатайте фольгу. З другої тушкою повторіть всю процедуру. Рибу викладіть на деко і приберіть запікатися на 20 хвилин в прогріту до 200 градусів духовку.
  7. Через час розгорніть фольгу і помістіть підрум’янитися ще на 10 хвилин.
  8. Ароматну дорадо укладіть на красиве блюдо, за бажанням задекоріруйте і пригощайте гостей. Приємного апетиту!