Морський язик – 10 рецептів приготування страв з покроковими фото

Морський язик – це риба з загону камбалових, яка точно різноманітить ваш домашній стіл. Такий продукт – справжній делікатес, встояти перед яким неможливо. Для того щоб смачно приготувати морський язик, використовуйте перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Смажений морський язик на сковороді

Смажений морський язик на сковороді – це апетитне і вишукане частування для вашого домашнього вечері. Якщо хочете порадувати себе і близьких цікавим рибним блюдом, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Урізноманітніть своє меню!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Морський язик 1 кг (філе)
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сік лимонний 2 ч. л.
  • Сухарі панірувальні ½ склянки
  • Сіль за смаком
  • Спеції для риби за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Філе морського мови попередньо розморожуємо.
  2. Кожне філе розрізаємо на половинки. При бажанні, можна розрізати на менші частини.
  3. курячі яйця Розбиваємо в глибоку миску. Збиваємо їх віночком до однорідної суміші.
  4. Кожен шматочок морського мови натираємо сіллю, спеціями, поливаємо лимонним соком.
  5. Просочуємо рибні заготовки яєчною сумішшю, після гарненько обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  6. Перекладаємо шматки морського мови в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з обох сторін.
  7. Смажений морський язик на сковороді готовий. Викладайте частування на тарілку і подавайте до столу!