Свиняча вирізка – 10 смачних і швидких рецептів приготування з покроковими фото

Свиняча вирізка — це ніжне м’ясо, з якого можна приготувати безліч ситних і яскравих домашніх страв. Інгредієнт смажать і запікають в маринаді, додають до нього різні овочі або сир. Оцініть цікаву кулінарну збірку з 10-і покрокових рецептів з фотографіями.

Свиняча вирізка, запечена у фользі в духовці

Ніжну свинячу вирізку можна запекти в духовці у фользі. Так м’ясо вийде ще більш м’яким і соковитим. Подавайте його до сімейного вечері або святкового столу. Порадуйте своїх близьких і гостей.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свиняча вирізка 1.5 кг
  • Часник 3 зуб.
  • Чебрець 8 гілок
  • Кмин 1 ч. л.
  • Зерна гірчиці 1 ст. л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Паприка 1 ч. л. меленої
  • Сіль морська 2 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно приготувати свинячу вирізку? Підготуємо всі інгредієнти. Старанно промиваємо свинячу вирізку і обтираем її паперовим рушником.
  2. У невеликій мисці з’єднуємо морську сіль, зерна гірчиці, кмин і паприку. Розмішуємо.
  3. Старанно втираємо отриману суміш спецій в м’ясо.
  4. Очищаємо зубчики часнику, розрізаємо їх на тонкі пластинки. Розміщуємо їх в м’ясі, заздалегідь зробивши невеликі отвори.
  5. Свинячу вирізку кладемо на фольгу. Доповнюємо продукт лавровими листками і гілочками чебрецю.
  6. Загортаємо м’ясо зі спеціями фольгою. Випікаємо 1,5 години при температурі 180 градусів. Після розгортаємо фольгу і даємо підрум’янитися ще 5 хвилин.
  7. Соковита свинина в духовці готова. Нарізайте частування і подавайте до столу!