Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Курячі нагетси в духовці – це страва, яка сподобається як дорослим, так і дітям, адже що може бути смачніше, ніж ніжне куряче м’ясо під хрусткою і апетитною скоринкою? Для панірування підходять різні компоненти, наприклад: кукурудзяні пластівці, панірувальні сухарі або ваші улюблені чіпси. При запіканні в духовій шафі, у нас немає потреби у використанні великої кількості масла, таким чином, готова страва має набагато менше калорій, ніж обсмажувати курочку у фритюрі. Приготуйте апетитну закуску і насолоджуйтеся яскравим смаком та ароматом!

Нагетси з курячої грудки в духовці

Нагетси з курячої грудки в духовці – це корисне і дуже смачне блюдо, яке можна подавати до столу як в якості закуски, так і в якості м’ясної складової в поєднанні з вашим улюбленим гарніром і свіжими або маринованими овочами. Крім смаження, таку страву можна дозволити собі навіть на ніч!

Інгредієнти на
3 порц.

  • Куряче філе 500 гр.
  • Вода 250 мл
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Сухарі панірувальні 2 ст. л.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Приправи за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. М’ясо нарізаємо невеликими скибочками бажаної форми.
  2. У глибокій ємності змішуємо воду з оливковим маслом, гірчицею, приправами і сіллю.
  3. В отриману суміш занурюємо скибочки філе і прибираємо на полицю холодильника на 60 хвилин.
  4. за годину відкидаємо курку на друшляк і даємо трохи часу обсохнути.
  5. В окремій чаші об’єднуємо компоненти для панірування: борошно, сухарі і приправи.
  6. Паралельно збовтуємо яйце з сіллю і спеціями.
  7. Занурюємо птицю в яєчну суміш.
  8. Після обвалюємо філе в сухий паніровці і кладемо на деко, вистелений листом пергаментного паперу.
  9. Запікаємо напівфабрикати протягом півгодини при 180 градусах.
  10. Доповнюємо ароматну закуску улюбленим соусом і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!