Нагетси в панірувальних сухарях
Нагетси в панірувальних сухарях – це ситна, але в той же час легка закуска, яка сподобається як дорослим під пінне, так і дітям, які не особливо люблять м’ясо. Весь секрет полягає в тане в роті філе, з золотистою скоринкою. А перед таким поєднанням неможливо встояти!
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Філе куряче – 700 гр.
- Батон – 4 скибочки.
- Сметана – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо обполіскуємо під струменем води і насухо витираємо паперовими рушниками, зачищаємо від вкраплень жиру і плівок, ріжемо на шматочки (товщина не більше 2 сантиметрів).
Крок 2. Перекладаємо нарізку в тарілку, зручну для перемішування.
Крок 3. Приправляємо птицю сіллю і чорним перцем. За бажанням можна використовувати будь-які спеції.
Крок 4. Додаємо чотири столові ложки сметани будь-якої жирності.
Крок 5. Компоненти заважаємо і затягуємо харчовою плівкою – ставимо в холод на півгодини.
Крок 6. Скибочки батона розламуємо і кладемо в чашу блендера.
Крок 7. Перемелюємо хліб в крихту. Також ви можете використовувати готові панірувальні сухарі.
Крок 8. Вистилаємо деко фольгою і промазуємо тонким шаром масла.
Крок 9. Просочене спеціями м’ясо паніруємо в сухарях.
Крок 10. Поміщаємо заготовки на деко.
Крок 11. Готуємо в духовій шафі при температурної позначки 180 градусів протягом 30 хвилин.
Крок 12. До столу подаємо в гарячому або охолодженому вигляді. Приємного апетиту!