Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Нагетси в панірувальних сухарях

Нагетси в панірувальних сухарях – це ситна, але в той же час легка закуска, яка сподобається як дорослим під пінне, так і дітям, які не особливо люблять м’ясо. Весь секрет полягає в тане в роті філе, з золотистою скоринкою. А перед таким поєднанням неможливо встояти!

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • Філе куряче – 700 гр.
  • Батон – 4 скибочки.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо обполіскуємо під струменем води і насухо витираємо паперовими рушниками, зачищаємо від вкраплень жиру і плівок, ріжемо на шматочки (товщина не більше 2 сантиметрів).

Крок 2. Перекладаємо нарізку в тарілку, зручну для перемішування.

Крок 3. Приправляємо птицю сіллю і чорним перцем. За бажанням можна використовувати будь-які спеції.

Крок 4. Додаємо чотири столові ложки сметани будь-якої жирності.

Крок 5. Компоненти заважаємо і затягуємо харчовою плівкою – ставимо в холод на півгодини.

Крок 6. Скибочки батона розламуємо і кладемо в чашу блендера.

Крок 7. Перемелюємо хліб в крихту. Також ви можете використовувати готові панірувальні сухарі.

Крок 8. Вистилаємо деко фольгою і промазуємо тонким шаром масла.

Крок 9. Просочене спеціями м’ясо паніруємо в сухарях.

Крок 10. Поміщаємо заготовки на деко.

Крок 11. Готуємо в духовій шафі при температурної позначки 180 градусів протягом 30 хвилин.

Крок 12. До столу подаємо в гарячому або охолодженому вигляді. Приємного апетиту!