Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Домашні курячі нагетси в чіпсах

Домашні курячі нагетси в чіпсах – це прекрасна альтернатива покупному фаст-фуду, склад якого залишається невідомим. Побалуйте себе соковитою курочкою під скоринкою з улюблених чіпсів, яка скрасить будь-вечір і подарує вам справжнє смакове насолоду!

Час готування – 120 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 500 гр.
  • Чіпси – 100 гр.
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Для прискорення процесу викладаємо на робочий стіл всі необхідні продукти. Птицю обполіскуємо і даємо трохи часу обсохнути.

Крок 2. Філе ріжемо на шматочки однакового розміру середньої товщини.

Крок 3. Укладаємо нарізку в миску і заливаємо соєвим соусом, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильну камеру на 60-120 хвилин для просочення.

Крок 4. Через годину в піалі расколачиваем яйце і виливаємо його до курки, перемішуємо.

Крок 5. Яким зручним способом подрібнюємо картопляні чіпси.

Крок 6. Жменя м’яса укладаємо в крихту з чіпсів, прикриваємо кришкою і активно трусимо.

Крок 7. Покриті шматочками чіпсів нагетси, укладаємо на деко, змащене маслом. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Крок 8. Рум’яну курку викладаємо на сервірувальне блюдо і подаємо до столу.

Крок 9. Приємного апетиту!