Домашні курячі нагетси в чіпсах
Домашні курячі нагетси в чіпсах – це прекрасна альтернатива покупному фаст-фуду, склад якого залишається невідомим. Побалуйте себе соковитою курочкою під скоринкою з улюблених чіпсів, яка скрасить будь-вечір і подарує вам справжнє смакове насолоду!
Час готування – 120 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Філе куряче – 500 гр.
- Чіпси – 100 гр.
- соєвий Соус – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Для прискорення процесу викладаємо на робочий стіл всі необхідні продукти. Птицю обполіскуємо і даємо трохи часу обсохнути.
Крок 2. Філе ріжемо на шматочки однакового розміру середньої товщини.
Крок 3. Укладаємо нарізку в миску і заливаємо соєвим соусом, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильну камеру на 60-120 хвилин для просочення.
Крок 4. Через годину в піалі расколачиваем яйце і виливаємо його до курки, перемішуємо.
Крок 5. Яким зручним способом подрібнюємо картопляні чіпси.
Крок 6. Жменя м’яса укладаємо в крихту з чіпсів, прикриваємо кришкою і активно трусимо.
Крок 7. Покриті шматочками чіпсів нагетси, укладаємо на деко, змащене маслом. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Крок 8. Рум’яну курку викладаємо на сервірувальне блюдо і подаємо до столу.
Крок 9. Приємного апетиту!