Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Курячі нагетси з сиром в духовці

Курячі нагетси з картоплею в духовці – це соковите і неймовірно смачна страва, що прийдеться до смаку кожному, хто спробує хоча б шматочок! Ніжне філе ідеально поєднується з твердим сиром, який плавиться в процесі термічної обробки і надає блюдо якусь вишуканість.

Час готування – 1 ч. 45 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • куряче Філе – 600 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Пластівці кукурудзяні – 100 гр.

Для маринаду:

  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Паприка солодка мелена – ½ ч. л.
  • Суміш перців мелена – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Птицю ретельно промиваємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників. Нарізаємо шматочками середнього розміру однакової товщини.

Крок 2. У глибокій тарілці змішуємо сметану з сіллю і приправами.

Крок 3. В отриману суміш викладаємо м’ясо.

Крок 4. Гарненько перемішуємо філе в маринаді і, затягнувши плівкою, переміщаємо на полицю холодильника, мінімум на 60 хвилин.

Крок 5. Паралельно подрібнюємо шматочок твердого сиру за допомогою бурачной терки.

Крок 6. Перебиваємо в крихту кукурудзяні пластівці.

Крок 7. Об’єднуємо пластівці з сиром.

Крок 8. В сухої суміші обвалюємо м’ясні шматочки і викладаємо їх на жароміцний посуд, застелену листом пекарської папери.

Крок 9. Готуємо страву при 200 градусах протягом півгодини.

Крок 10. Теплі нагетси викладаємо на тарілку і знімаємо пробу. Приємного апетиту!