Курячі нагетси з сиром в духовці
Курячі нагетси з картоплею в духовці – це соковите і неймовірно смачна страва, що прийдеться до смаку кожному, хто спробує хоча б шматочок! Ніжне філе ідеально поєднується з твердим сиром, який плавиться в процесі термічної обробки і надає блюдо якусь вишуканість.
Час готування – 1 ч. 45 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 6.
Склад:
- куряче Філе – 600 гр.
- Сир – 100 гр.
- Пластівці кукурудзяні – 100 гр.
Для маринаду:
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Паприка солодка мелена – ½ ч. л.
- Суміш перців мелена – ½ ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Птицю ретельно промиваємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників. Нарізаємо шматочками середнього розміру однакової товщини.
Крок 2. У глибокій тарілці змішуємо сметану з сіллю і приправами.
Крок 3. В отриману суміш викладаємо м’ясо.
Крок 4. Гарненько перемішуємо філе в маринаді і, затягнувши плівкою, переміщаємо на полицю холодильника, мінімум на 60 хвилин.
Крок 5. Паралельно подрібнюємо шматочок твердого сиру за допомогою бурачной терки.
Крок 6. Перебиваємо в крихту кукурудзяні пластівці.
Крок 7. Об’єднуємо пластівці з сиром.
Крок 8. В сухої суміші обвалюємо м’ясні шматочки і викладаємо їх на жароміцний посуд, застелену листом пекарської папери.
Крок 9. Готуємо страву при 200 градусах протягом півгодини.
Крок 10. Теплі нагетси викладаємо на тарілку і знімаємо пробу. Приємного апетиту!