Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Курячі нагетси в кукурудзяного паніровці в духовці

Курячі нагетси в кукурудзяного паніровці в духовці – ситна і ароматна закуска, яка здивує ваших домочадців і гостей своїми неперевершеними смаковими характеристиками. А також ніжною текстурою, яка чудово поєднується з хрусткою і апетитною «оболонкою» з перемелених пластівців.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 5-7.

Склад:

  • Філе куряче – 1 кг
  • Пластівці кукурудзяні несолодкі – 150 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Петрушка – 4-5 гілочок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу блендера висипаємо 150 грам кукурудзяних пластівців.

Крок 2. Перебиваємо до стану крихти середнього помелу.

Крок 3. М’ясо обполіскуємо, обсушуємо і ріжемо на шматочки довільного розміру і форми.

Крок 4. У тарілку розбиваємо яйця, додаємо подрібнену зелень, чорний перець і сіль – збиваємо виделкою.

Крок 5. Також в іншу піалу насипати пластівці, в третю миску – борошно.

Крок 6. Птицю злегка присаливаем, перчимо. Обвалюємо м’ясо в борошні, потім занурюємо в яєчну суміш і пластівці. Розкладаємо шматочки на силіконовий килимок.

Крок 7. Запікаємо нагетси при 190 градусах протягом 25-30 хвилин.

Крок 8. Рум’яне страва злегка остуджуємо і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!