Курячі нагетси в кукурудзяного паніровці в духовці
Курячі нагетси в кукурудзяного паніровці в духовці – ситна і ароматна закуска, яка здивує ваших домочадців і гостей своїми неперевершеними смаковими характеристиками. А також ніжною текстурою, яка чудово поєднується з хрусткою і апетитною «оболонкою» з перемелених пластівців.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 5-7.
Склад:
- Філе куряче – 1 кг
- Пластівці кукурудзяні несолодкі – 150 гр.
- Яйця – 3 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Петрушка – 4-5 гілочок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У чашу блендера висипаємо 150 грам кукурудзяних пластівців.
Крок 2. Перебиваємо до стану крихти середнього помелу.
Крок 3. М’ясо обполіскуємо, обсушуємо і ріжемо на шматочки довільного розміру і форми.
Крок 4. У тарілку розбиваємо яйця, додаємо подрібнену зелень, чорний перець і сіль – збиваємо виделкою.
Крок 5. Також в іншу піалу насипати пластівці, в третю миску – борошно.
Крок 6. Птицю злегка присаливаем, перчимо. Обвалюємо м’ясо в борошні, потім занурюємо в яєчну суміш і пластівці. Розкладаємо шматочки на силіконовий килимок.
Крок 7. Запікаємо нагетси при 190 градусах протягом 25-30 хвилин.
Крок 8. Рум’яне страва злегка остуджуємо і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!