Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 10 смачних рецептів з фото покроково

Гуляш зі свинини з підливою на сковороді — це не нудне блюдо з їдальні, а свого роду кулінарна поезія. Правильно і з душею приготований, він залишає незабутні смакові відчуття. Мрієте здивувати свою сім’ю кулінарним талантом? Приготуйте гуляш зі свинини з підливою за традиційним рецептом.

Гуляш зі свинини на сковороді з підливою з борошна

Ситний і смачний гуляш можна приготувати в сковорідці, тільки потрібно, щоб вона була з товстим дном, щоб уникнути підгоряння страви. Готувати будемо з овочами, паприкою і спеціями.

Інгредієнти на
7 порц.

  • Свинина 700 гр.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Часник 2 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль і спеції (орегано і базилік) за смаком
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати гуляш зі свинини з підливою на сковороді? Шматок м’яса для гуляшу промийте холодною водою і поріжте невеликими кубиками. Складіть їх у миску, посоліть за смаком і посипте борошном, а потім добре перемішайте.
  2. У сковорідці для приготування гуляшу добре розігрійте олію і посмажте на ньому шматочки м’яса в борошні, до утворення рум’яної скоринки.
  3. Посипте обсмажене м’ясо сухою паприкою і ще трохи посмажте.
  4. Потім налийте в сковорідку 2 склянки чистої води і тушкуйте м’ясо на маленькому вогні 1 годину.
  5. овочі Почистіть для гуляшу, промийте їх, цибулю з морквою поріжте невеликими кубиками, а перець – смужками. Нарізану цибулю посмажте до прозорого стану на окремій сковорідці в невеликій кількості олії.
  6. Потім додайте нарізані моркву і солодкий перець, і всі разом посмажте ще 5-7 хвилин.
  7. У тушковану на сковорідці свинину (через годину гасіння) покладіть ложку томатної пасти, перекладіть туди ж обсмажені овочі і акуратно розмішайте. Потушкуйте гуляш ще протягом 30-40 хвилин під закритою кришкою.
  8. До кінця готування посипте блюдо подрібненим часником, спеціями і додайте листочки лавра. Блюдо готове. Розкладіть в порційні тарілочки. На гарнір до нього подайте картопляне пюре, пасту або будь-які страви з крупи і посипте свіжою зеленню.

Приємного апетиту!